100 kleine Oefeningen om een groot fluitist te worden - Rien de Reede

Sheet music

Reede 100 kleine Oefeningen om een groot fluitist te worden Reede 100 kleine Oefeningen om een groot fluitist te worden Reede 100 kleine Oefeningen om een groot fluitist te worden Reede 100 kleine Oefeningen om een groot fluitist te worden Reede 100 kleine Oefeningen om een groot fluitist te worden Reede 100 kleine Oefeningen om een groot fluitist te worden
Reede 100 kleine Oefeningen om een groot fluitist te worden

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

TP00021-02

Instrument(s):

€19.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 950 Poppels with this product

Product description

100 kleine oefeningen om op effectieve manier beter te leren fluitspelen. Vakkundig op maat gesneden voor fluitisten die de eerste beginselen onder de knie hebben en na ongeveer anderhalf jaar les klaar zijn voor de volgende stap. Aan de hand van goed in het gehoor liggende melodieën en oefeningen behandelt Rien de Reede op een speelse manier essentiële aspecten van het fluitspel. Zijn jarenlange ervaring leert dat de vingertechniek snel vooruit gaat wanneer dagelijks de meest voorkomende greepverbindingen worden gestudeerd. Het boek bevat een handig inlegvel dat is bedoeld om te gebruiken als vast onderdeel in de dagelijkse studie. Naast vingertechnische zaken wordt er in dit boek ook ruimschoots aandacht besteed aan onderwerpen als houding, ademhaling en egaliteit van toonvorming. Het boek kreeg in 2013 een eervolle vermelding van de National Flute Association in de Verenigde Staten. Wil je een groot fluitist worden? Met dit boek ben je goed op weg! Rien de Reede was meer dan dertig jaar fluitist in het Koninklijk Concertgebouw Orkest en speelde in diverse internationaal gerenommeerde ensembles. Naast uitvoerend musicus was hij hoofdvakleraar fluit en kamermuziek aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Diverse componisten, waaronder Rudolf Escher, Theo Loevendie en Tristan Keuris Isang Yun, Jean Françaix, Gottfried Michael Koenig en Per Nørgard schreven composities voor hem. Rien de Reede is een veelgevraagd jurylid tijdens concoursen en geeft regelmatig master classes. Voor de muziekuitgeverijen Amadeus Verlag, Riverberi Sonori, Broekmans & Van Poppel en Knuf redigeerde hij talrijke muziekuitgaven en boeken over de dwarsfluit zoals A Catalogue of Dutch Flute Music (co-editor: Frans Vester), Die Flöte in der Allgemeine musikalische Zeitung en Concerning the Flute.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

TP00021-02

Instrument(s):

ISBN:

9789492153166

Number:

903327

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:100 kleine Oefeningen om een groot fluitist te worden
Your Rating