5 Studies for Fingercontrol for Treble Recorder - Frans Bruggen

Bladmuziek

5 Studies for Fingercontrol for Treble Recorder 5 Studies for Fingercontrol for Treble Recorder
5 Studies for Fingercontrol for Treble Recorder

Composer(s):

Publishernumber:

BP0712

Instrument(s):

€9.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 450 Poppels with this product

Product description

Beter blokfluit leren spelen met Frans Brüggen 5 studies blokfluit

Met Frans Brüggen 5 studies blokfluit leert u op eenvoudige en doeltreffende wijze beter blokfluit spelen. De beroemde Nederlandse blokfluitist en dirigent Frans Brüggen maakt in deze lessen duidelijk dat u mooie muziek op een blokfluit kan spelen. Aan de hand van 5 etudes voor altblokfluit krijgt u op vakkundige wijze onderricht in een goede blokfluittechniek, met een verantwoorde basishouding en correcte positie van uw armen, handen en vingers.

Frans Brüggen 5 studies blokfluit beantwoordt aan de vraag van blokfluitspelers om muziek te maken vanuit ontdekking en verbazing. Brüggen komt de eer toe de blokfluit te hebben verlost van zijn minder spannende imago. Hij maakte de blokfluit tot een hip instrument en zorgde voor poptaferelen tijdens zijn optredens. Frans Brüggen 5 studies blokfluit is van een dwingende, meeslepende muzikaliteit, waarmee blokfluitisten hun spel op plezierige wijze verbeteren.

Frans Brüggen 5 studies blokfluit leert de leerlingen de vingertechnieken en welke vingergrepen worden gebruikt voor de altblokfluit voor het spelen van bepaalde noten in het laagste octaaf. Al spelend ontwikkelt zich een groeiende trefzekerheid van uw vingers. Haal Frans Brüggen 5 studies blokfluit snel in huis via Broekmans & Van Poppel.

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

BP0712

Instrument(s):

ISBN:

9491906313

9789491906312

Number:

703566

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:5 Studies for Fingercontrol for Treble Recorder
Your Rating