Aanloopje Viool - Anneke Schilt-Plate

voorbereidend viool voor (zeer) jonge kinderen / Dagelijkse oefeningen

Bladmuziek

Schilt Aanloopje Viool Schilt Aanloopje Viool Schilt Aanloopje Viool
Schilt Aanloopje Viool

Composer(s):

Publishernumber:

BP1651

Instrument(s):

Overige informatie:

Dagelijkse oefeningen

€12.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 600 Poppels with this product

Product description

Anneke Schilt-Plate Aanloopje viool: handig geheugensteuntje en naslagwerk

Anneke Schilt-Plate Aanloopje viool bevat dagelijkse oefeningen op de viool voor kleuters, die bedoeld zijn als geheugensteuntje voor de (zeer) jonge kinderen én als naslagwerk voor de ouders. De kleuters nemen alleen een schrift of opschrijfboekje mee naar de les, waarin de muziekdocent in telegramstijl de opdrachten voor de komende week noteert. De opdrachten komen overeen met de speelse lessen in het boek.

De kinderen hebben het boek Anneke Schilt-Plate Aanloopje viool thuis niet nodig, want zij spelen alles uit het hoofd. De assistentie van de ouders is daarbij van groot belang. Elk liedje wordt aangeleerd door het te zingen, mee te klappen en in beweging om te zetten. De kinderen leren het liedje zo door en door kennen. Het ritme van het liedje of rijmpje wordt op alle losse snaren gespeeld, zonder de vingers van de linkerhand in de volgorde E-A-D-G.

De ouder kan vervolgens de melodie erbij zingen of op een instrument spelen. Tot slot wordt ook de melodie gespeeld met de vingers van de linkerhand. De lessen zijn overzichtelijk gerangschikt. Ga met de kleuters aan de slag met dagelijkse oefeningen op viool en selecteer Anneke Schilt-Plate bij Broekmans & Van Poppel.

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

BP1651

Instrument(s):

ISBN:

9491906348

9789491906343

Number:

704404

Overige informatie:

Dagelijkse oefeningen

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Aanloopje Viool
Your Rating