Let op: Onze winkels zijn geopend voor het afhalen van bestellingen en winkelen op afspraak. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Algemene Muziektheorie Examen B - Maas Eijnden

Theoriewerkboek voor de HaFaBra Sector / Bk-Cd

Bladmuziek

Maas-Eijnden Algemene Muziektheorie Examen B (Theoriewerkboek voor de HaFaBra Sector) (Bk-Cd)
Maas-Eijnden Algemene Muziektheorie Examen B (Theoriewerkboek voor de HaFaBra Sector) (Bk-Cd)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE1001933

Instrument(s):

Overige informatie:

Bk-Cd

€19.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 950 Poppels with this product

Product description

Snel de theorie onder de knie met Algemene Muziektheorie Examen B HaFaBra

Algemene Muziektheorie Examen B HaFaBra is een standaardwerk voor leerlingen die muzieklessen op een blaasinstrument volgen of lid zijn van een muziekvereniging, harmonie-, fanfare- of brassband. Het theoriewerkboek bereidt de leerlingen voor op het muziekexamen B. Algemene Muziektheorie Examen B HaFaBra is samen met het Nederlands Instituut voor Blaasmuziek ontwikkeld. Het lesboek met cd sluit naadloos aan op de exameneisen voor opleidingsfase B, zoals die volgens het nieuwe raamleerplan van de HaFaBra-sector zijn geformuleerd.

Algemene Muziektheorie Examen B HaFaBra behandelt maat en ritme, met maataccenten, waardestrepen, syncopen, antimetrische figuren en ritme dictee. Toonladders in majeur en mineur komen aan bod, enharmoniek, grondtoon, kwintencirkel, toonsoorten en drieklanken. U leert alles van intervallen en krijgt uitleg van teksten en begrippen als tempo, articulatie, herhalingstekens, dynamiek en abbreviaturen.

Algemene Muziektheorie Examen B HaFaBra is als overzichtelijk unisono-theoriewerkboek een onmisbaar document voor docenten, die hun leerlingen de muziektheorie volgens de moderne eisen van het muziekonderwijs willen bijbrengen. De leerlingen kunnen oefenvragen maken uit het boek en zich voorbereiden op het HaFaBra-examen B met de muziekvragen op de cd. Bestel Algemene Muziektheorie Examen B HaFaBra bij Broekmans & van Poppel om de theorie snel eigen te maken.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de serie Prima Vista Ritme Examen van Unisono.

 

 

 

 

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE1001933

Instrument(s):

ISBN:

9789043110457

Number:

140570

Overige informatie:

Bk-Cd

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Algemene Muziektheorie Examen B
Your Rating