Algemene Muziektheorie Examen C - Maas Eijnden

Theoriewerkboek voor de HaFaBra Sector / Bk-Cd

Bladmuziek

Maas-Eijnden Algemene Muziektheorie Examen C (Theoriewerkboek voor de HaFaBra Sector) (Bk-Cd)
Maas-Eijnden Algemene Muziektheorie Examen C (Theoriewerkboek voor de HaFaBra Sector) (Bk-Cd)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1023250

Instrument(s):

Overige informatie:

Bk-Cd

€22.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,100 Poppels with this product

Product description

Met vertrouwen examen doen met Algemene Muziektheorie Examen C HaFaBra

Het overzichtelijke en veelgebruikte theoriewerkboek met cd Algemene Muziektheorie Examen C HaFaBra bereidt leerlingen die muzieklessen volgen op een blaasinstrument of lid zijn van een harmonie-, fanfare- of brassband perfect voor op het muziekexamen C. De lesstof volgt namelijk volledig de eisen die in het nieuwe raamleerplan van de HaFaBra-sector zijn bepaald. Algemene Muziektheorie Examen C HaFaBra bevat vele oefenvragen in het lesboek en examen voorbereidende muziekvragen op de meegeleverde cd.

Algemene Muziektheorie Examen C HaFaBra is ontwikkeld in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Blaasmuziek (FKM, KNFM en NFCM). Aan de orde komen eenvoudige geluidsleer, verschillende toonladders, drieklanken, vierklanken en maatsoorten. Verder krijgt u onder meer tekst en uitleg over maatsoorten, antimetrische figuren, omkeringen, versieringen, afkortingen en de kwintencirkel.

Algemene Muziektheorie Examen C HaFaBra wordt veel gebruikt door docenten die hun leerlingen de theoretische kennis willen bijbrengen volgens de huidige eisen van het muziekonderwijs. De leerlingen krijgen de theorie snel onder de knie en vergroten hun kennis door het maken van de theorievragen. Alle reden om Algemene Muziektheorie Examen C HaFaBra bij Broekmans & Van Poppel nu aan te schaffen.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de serie Prima Vista Ritme Examen van Unisono.

 

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1023250

Instrument(s):

ISBN:

9789043115957

Number:

900777

Overige informatie:

Bk-Cd

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Algemene Muziektheorie Examen C
Your Rating