Altblokfluitreis Vol.1 - Methode voor Altblokfluit Boek met 3 CD's - Hellbach Coolen

Bladmuziek

Hellbach-Coolen Altblokfluitreis Vol.1 (Methode voor Altblokfluit) (Boek met 3 CD's) Hellbach-Coolen Altblokfluitreis Vol.1 (Methode voor Altblokfluit) (Boek met 3 CD's) Hellbach-Coolen Altblokfluitreis Vol.1 (Methode voor Altblokfluit) (Boek met 3 CD's) Hellbach-Coolen Altblokfluitreis Vol.1 (Methode voor Altblokfluit) (Boek met 3 CD's) Hellbach-Coolen Altblokfluitreis Vol.1 (Methode voor Altblokfluit) (Boek met 3 CD's)
Hellbach-Coolen Altblokfluitreis Vol.1 (Methode voor Altblokfluit) (Boek met 3 CD's)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ACM-266NL

Instrument(s):

€26.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,300 Poppels with this product

Product description

Altblokfluit leren spelen met Altblokfluitreis deel 1

Nederlandse vertaling van de methode Altblokfluitreis: de populaire methode voor altblokfluit van Daniel & Jeannette Hellbach en Saskia Coolen, Altblokfluitreis uitgegeven bij Acanthus. Deze leergang voor kinderen vanaf 10 jaar met kleurrijke afbeeldingen is als een reis door de theorie en de notenkennis om het spelen van de blokfluit onder de knie te krijgen. Dit eerste deel komt met 3 CD's om stukken en songs te kunnen meespelen. Hierop staan alle liedjes ingespeeld op de blokfluit met begeleiding, de meeste zelfs in twee verschillende tempi. Ook wordt er aandacht gegeven aan improvisatie en verschillende genres, zoals klassiek maar ook volksmuziek en pop en rock. Basiskennis van de sopraanblokfluit is een handige bagage, maar niet noodzakelijk om deze cursus te kunnen volgen.

Dit lesboek is voor iedereen die individueel en creatief met technische oefeningen en etudes de altblokfluit wil leren bespelen.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de serie van Hellbach voor sopraanblokfluit.

 

 

 

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ACM-266NL

Instrument(s):

ISBN:

Number:

915364

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Altblokfluitreis Vol.1 - Methode voor Altblokfluit Boek met 3 CD's
Your Rating