Altblokfluitreis Vol.3 - Methode voor Altblokfluit Boek met 4 CD's - Hellbach Coolen

Sheet music

Hellbach-Coolen Altblokfluitreis Vol.3 (Methode voor Altblokfluit) (Boek met 4 CD's) Hellbach-Coolen Altblokfluitreis Vol.3 (Methode voor Altblokfluit) (Boek met 4 CD's) Hellbach-Coolen Altblokfluitreis Vol.3 (Methode voor Altblokfluit) (Boek met 4 CD's) Hellbach-Coolen Altblokfluitreis Vol.3 (Methode voor Altblokfluit) (Boek met 4 CD's) Hellbach-Coolen Altblokfluitreis Vol.3 (Methode voor Altblokfluit) (Boek met 4 CD's)
Hellbach-Coolen Altblokfluitreis Vol.3 (Methode voor Altblokfluit) (Boek met 4 CD's)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ACM268NL

Instrument(s):

€28.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,400 Poppels with this product

Product description

Altblokfluit leren spelen met Altblokfluitreis deel 3

Nederlandse vertaling van de methode Altblokfluitreis: de populaire methode voor altblokfluit van Hellbach en Saskia CoolenAltblokfluitreis uitgegeven bij Acanthus. Deze leergang voor kinderen van 10 jaar met kleurrijke afbeeldingen is als een reis door de theorie en de notenkennis om het spelen van de blokfluit onder de knie te krijgen. Het derde deel heeft maar liefst 4 CD's om stukken te kunnen meespelen. Hierop staan alle liedjes ingespeeld op de blokfluit met begeleiding.

In dit laatste lesboek wordt er nog verder ingegaan op de relatie tussen melodie, ritme, vorm en harmonie. Wederom klinken allerlei soorten muziek, zowel klassiek, als volks en populaire genres. Afgewisseld met inspirerende teksten van Axel Bruggeman en illustraties van Roland Ryser is dit een mooie aanvulling op de vorige twee delen van deze cursus.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de serie van Hellbach voor sopraanblokfluit.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ACM268NL

Instrument(s):

ISBN:

Number:

915366

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Altblokfluitreis Vol.3 - Methode voor Altblokfluit Boek met 4 CD's
Your Rating