Bijdehandjes Muisjesboek - auditieve pianomethode en speelboek voor kinderen voor 5 tot 8 jaar - Fransen de Jong

Sheet music

Bijdehandjes Muisjesboek Bijdehandjes Muisjesboek Bijdehandjes Muisjesboek
Bijdehandjes Muisjesboek
€15.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 750 Poppels with this product

Product description

Nieuwe liedjes en spelletjes in Fransen en De Jong Bijdehandjes Muisjesboek

Bijdehandjes Muisjesboek is een auditieve pianomethode en speelboek voor kinderen voor 5 tot 8 jaar. Het lesboek van de componisten Erna Fransen en Mieke de Jong bevat 26 nieuwe, in moeilijkheidsgraad oplopende liedjes, die te gebruiken zijn bij de Bijdehandjes boeken deel 1 en 2. Het Muisjesboek staat vol met grappige muisjestekeningen. Tel het aantal muisjes en verdien als pianoleerling een nieuw liedje.

De liedjes in Fransen en De Jong Bijdehandjes Muisjesboek omvatten 1 tot 8 noten. Elk liedje heeft één bladzijde met daarop de tekst, het notenvoorbeeld, een tekening en extra speelopdracht. In het lesboek staan ook vier fantasie-speelopdrachten en een grote verteltekening over componisten en hun bekende pianostukken. Voor docenten is de uitleg over het aanleren van de liedjes te vinden in de werkwijzers van leerboek 1 en 2.

Fransen en De Jong Bijdehandjes Muisjesboek is ook als los boek te gebruiken voor jonge, beginnende leerlingen met een snel leertempo. Door voorspelen en naspelen worden de liedjes op de piano aangeleerd. In het boek staan liedjes als Krokodil, Loopt een muisje, Assepoester, Clowntje, Hans en Grietje, Vogeltje en Hondjeswals. Bestel Fransen en De Jong Bijdehandjes Muisjesboek vandaag nog bij Broekmans & Van Poppel voor maximaal kinderspeelplezier op de piano.

 

Bekijk ook:

 

Productdetail

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Bijdehandjes Muisjesboek - auditieve pianomethode en speelboek voor kinderen voor 5 tot 8 jaar
Your Rating