Blokfluit dat is leuk! Vol.3 - Tom Stone

Bladmuziek

Blokfluit dat is leuk! Vol.3 Blokfluit dat is leuk! Vol.3 Blokfluit dat is leuk! Vol.3
Blokfluit dat is leuk! Vol.3

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

REBA-00543

Instrument(s):

€8.90 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 400 Poppels with this product

Product description

Nieuwe muzikale avonturen in Tom Stone Blokfluit, dat is leuk! deel 3

Tom Stone Blokfluit, dat is leuk! deel 3 is het slotdeel van de succesvolle, driedelige lesmethode voor jonge, beginnende blokfluitisten. Kinderen leren spelenderwijs blokfluit spelen door een combinatie van leuke en gevarieerde oefeningen, grappige spelletjes, bekende liedjes en een kraakheldere uitleg. De kinderen beleven spannende muzikale avonturen, zijn dol op het vrolijke stripfiguurtje én ontwikkelen zich steeds verder in hun blokfluitspel.

De jeugdige leerlingen leren in Tom Stone Blokfluit, dat is leuk! deel 3 weer veel nieuwe dingen. Alle geleerde noten worden eerst op een rijtje gezet, waarna nieuwe oefeningen en liedjes langskomen. De kinderen leren onder meer het fermate-teken in het notenschrift, dat aangeeft dat een noot of rust iets verlengd mag worden om de muziek wat spannender te maken. In het lesboek staan nummers als Berg en dal, Kijk ‘ns vlug op de brug, Daar kwam een boer van Zwitserland en Schipper mag ik overvaren?     

Tom Stone Blokfluit, dat is leuk! deel 3 is voordelig verkrijgbaar bij Broekmans & Van Poppel en biedt nieuwe uitdagingen voor de jonge, beginnende blokfluitspeler. In het lesboek staan de akkoordsymbolen afgebeeld, waardoor er ruimte is voor bijval van een gitaar of keyboard.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

REBA-00543

Instrument(s):

ISBN:

0

9789069112565

P018720

Number:

56193

Theme(s):

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Blokfluit dat is leuk! Vol.3
Your Rating