Blokfluit Starter Vol.1 - Methode voor Beginners Boek met Cd - Noortje Buskens, Gil Masters

Sheet music

Buskens-Masters Blokfluit Starter Vol.1 (Methode voor Beginners) (Bk-Cd) Buskens-Masters Blokfluit Starter Vol.1 (Methode voor Beginners) (Bk-Cd) Buskens-Masters Blokfluit Starter Vol.1 (Methode voor Beginners) (Bk-Cd) Buskens-Masters Blokfluit Starter Vol.1 (Methode voor Beginners) (Bk-Cd)
Buskens-Masters Blokfluit Starter Vol.1 (Methode voor Beginners) (Bk-Cd)

Publisher(s):

Publishernumber:

XYZ1161

Instrument(s):

€24.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,200 Poppels with this product

Product description

Buskens Blokfluit Starter deel 1 met cd maakt blokfluit spelen weer hip

Buskens Blokfluit Starter deel 1 met cd is een populaire lesmethode, die de jonge, beginnende leerling op een eenvoudige manier de techniek van het blokfluit spelen bijbrengt. Tevens wordt het gehoor en gevoel voor ritme ontwikkeld. De auteurs Noortje Buskens en Gil Masters willen met deze leerwijze de blokfluit uit het stoffige hoekje halen en tot een hip instrument maken. Dit wordt ingevuld met een ruim aanbod aan speelmateriaal met moderne arrangementen in vele verschillende muziekstijlen.

Buskens Blokfluit Starter deel 1 met cd laat de kinderen niet alleen klassieke muziekstukken spelen, maar ook pop, folk en swing. Op de cd staat de orkestbegeleiding. Dit maakt het oefenen nog leuker. Door de orkestbegeleiding zijn de jonge leerlingen in staat om ritme te houden. Bovendien klinken de eenvoudige stukjes hierdoor al snel heel mooi. Boven de notenbalken staan akkoordsymbolen vermeld, zodat er ook de mogelijkheid van live-begeleiding is.

Buskens Blokfluit Starter deel 1 met cd stimuleert de jeugdige blokfluitisten om goede studieresultaten te behalen, mét maximaal speelplezier. Het is een complete lesmethode voor het leren spelen op blokfluit. Bestel Buskens Blokfluit Starter deel 1 met cd bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook Buskens Blokfluit Starter deel 2 met cd

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

XYZ1161

Instrument(s):

ISBN:

9789043145176

Number:

138706

Sound clips

  • Blokfluit Starter Vol.1 Auld Lang Syne
  • Blokfluit Starter Vol.1 Rock Ballad
  • Blokfluit Starter Vol.1 B - liedje

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Blokfluit Starter Vol.1 - Methode voor Beginners Boek met Cd
Your Rating