Blokfluitkoffer Vol.3 (Methode voor Sopraanblokfluit) - Hellbach Nicolai

Bk met 3 CD's / nederlandse uitgave

Bladmuziek

Blokfluitkoffer Vol.3 Blokfluitkoffer Vol.3 Blokfluitkoffer Vol.3
Blokfluitkoffer Vol.3

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ACM-256-NL

Instrument(s):

Overige informatie:

nederlandse uitgave

€24.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,200 Poppels with this product

Product description

Nieuwe uitdagingen in Hellbach Blokfluitkoffer deel 3 sopraanblokfluit

Hellbach Blokfluitkoffer deel 3 sopraanblokfluit hanteert evenals de vorige twee delen het beproefde, succesvolle concept van niveauverbetering van uw blokfluitspel aan de hand van speelstukken, theorie en notenkennis, improvisatie en techniek. Ook het derde deel van de arrangeurs Daniel en Jeannette Hellbach is door de Nederlandse blokfluitdocent Annette Nicolai vertaald. De drie meespeel-cd’s zijn opgenomen door de internationaal gewaardeerde blokfluitist Saskia Coolen.

Bij de speelstukken in Hellbach Blokfluitspeler deel 3 sopraanblokfluit ligt de nadruk op klassieke werken met elke stijlperiode uit de muziekgeschiedenis, maar ook volksliederen uit vele landen, bekende pop- en rocksongs en eigen composities van Hellbach komen aan bod. Er zijn improvisaties, het notenmateriaal kan worden meegespeeld met de cd en u krijgt een introductie in het bluesschema. U maakt kennis met de meest gebruikte toonaarden, majeur en mineur en u krijgt gehooroefeningen met cd.

De afwisselende technische oefeningen in Hellbach Blokfluitkoffer deel 3 sopraanblokfluit omvatten moeilijke greepverbindingen, barokke spelstructuren en voorstellen om lastige passages in te oefenen. U beluistert op de drie cd’s authentieke opnames van de verschillende muziekstijlen. Kies ook voor Hellbach Blokfluitkoffer deel 3 sopraanblokfluit en bestel deze meteen bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de serie van Hellbach voor Altblokfluit.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ACM-256-NL

Instrument(s):

ISBN:

Number:

194185

Serie('s):

Overige informatie:

nederlandse uitgave

Sound clips

  • 194185_83904.mp3
  • 194185_83905.mp3

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Blokfluitkoffer Vol.3 (Methode voor Sopraanblokfluit)
Your Rating