Blokfluitland Vol.1 - Methode voor blokfluit - Oldenkamp Kastelein

Sheet music

Oldenkamp Kastelein Blokfluitland Vol.1 - Methode voor blokfluit Blokfluitland Vol.1 (Methode) Blokfluitland Vol.1 (Methode)
Oldenkamp Kastelein Blokfluitland Vol.1 - Methode voor blokfluit

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1094762-401

Instrument(s):

€12.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 600 Poppels with this product

Product description

Blokfluitland is een fantasierijke methode in drie delen voor jonge, beginnende blokfluitleerlingen. De grote tovenaar en de wijze uil nemen de kinderen mee op hun ontdekkingsreis in Blokfluitland. Stap voor stap leren ze niet alleen blokfluitspelen, maar ook noten lezen en de belangrijke muzieksymbolen die daarbij horen. Leuke liedjes, spelletjes en illustraties zorgen voor plezier en afwisseling. Een vrolijk stickervel, onder andere behorend bij de opdrachten, maakt deel 1 compleet. Bij Blokfluitland deel 2 hoort een grappige poster van een Blokfluitcircus, met allerlei ideeën voor blokfluitkunstjes. Bij deel 3, dat tevens het laatste deel is, wordt een cd meegeleverd met voorbeeldtracks en begeleidingen - voor nóg meer speelplezier. Deze toegevoegde elementen zorgen voor extra motivatie - zowel bij de individuele leerling als in het groepsonderwijs.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1094762-401

Instrument(s):

ISBN:

9789043115179

Number:

156765

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Blokfluitland Vol.1 - Methode voor blokfluit
Your Rating