Concerto C-Major KV 415 (Piano-Orch.) (red.2 pianos) (Bk- 2 CD's) - Wolfgang Amadeus Mozart

2 piano parts incl. / Dowani 3 Tempi Play-Along

Bladmuziek

Concerto C-Major KV 415 (Piano-Orch.) (red.2 pianos) (Bk- 2 CD's) Mozart Concerto C-Major KV 415 (Piano-Orch.) (red.2 piano)
Concerto C-Major KV 415 (Piano-Orch.) (red.2 pianos) (Bk- 2 CD's)

Publisher(s):

Publishernumber:

DOW17013

Overige informatie:

Dowani 3 Tempi Play-Along

€29.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,450 Poppels with this product

Product description

Mozart schreef dit concert te Wenen in 1782. Het is het derde concert van de eerste drie volledige concerten die Mozart componeerde in de Oostenrijkse hoofdstad. Het is een bescheiden werk met een sterk contrast tussen het aanvangsthema en het imposante tutti. DOWANI biedt hoogstaande literatuur van klassieke componisten voor verschillende instrumenten. Pianisten, strijkers en blazers (ook blokfluitisten) evenals gitaristen kunnen bij Dowani terecht voor een grote keuze aan oefenliteratuur, van albums met eenvoudige stukken voor beginners tot moeilijke concertwerken van onder anderen Beethoven, J.S. Bach, Mozart, Telemann, Vivaldi, Haydn en Händel. Alle uitgaven verschijnen binnen het beproefde concept DOWANI 3 Tempi Play Along, dat in de loop der jaren al veel studenten en muziekliefhebbers voor zich heeft weten te winnen - want met DOWANI 3 Tempi Play Along is het effectief oefenen en fijn samen musiceren. Deze praktische en systematische methode maakt het mogelijk om met begeleiding te oefenen in drie verschillende tempi. Alle DOWANI-uitgaven bevatten een of meer cd's met een complete concertuitvoering, evenals opnamen van de begeleiding in langzaam en medium tempo op piano of klavecimbel - waarbij ter oriëntatie het solo-instrument op de achtergrond te horen is en een volledige begeleiding in origineel tempo. De opnamen zijn gemaakt met uitstekende muzikanten en orkesten - DOWANI gebruikt geen synthesizers. Vele prijswinnaars van diverse concoursen hebben met deze uitgaven geoefend.

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

DOW17013

ISBN:

9783905477771

P115367

Number:

189901

Serie('s):

Overige informatie:

Dowani 3 Tempi Play-Along

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Concerto C-Major KV 415 (Piano-Orch.) (red.2 pianos) (Bk- 2 CD's)
Your Rating