Let op: I.v.m. de Covid 19 maatregelen zijn onze fysieke winkels tijdelijk gesloten. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Concerto d-minor KV 466 (Piano-Orch.) (red. 2 piano's) - Wolfgang Amadeus Mozart

Bk- 2 CD's / Dowani 3 Tempi Play-Along

Bladmuziek

Concerto d-minor KV 466 (Piano-Orch.) (red. 2 piano's)
Concerto d-minor KV 466 (Piano-Orch.) (red. 2 piano's)

Publisher(s):

Publishernumber:

DOW17011

Overige informatie:

Dowani 3 Tempi Play-Along

€26.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,300 Poppels with this product

Product description

Wolfgang Amadeus Mozart schreef dit concert te Wenen in 1785. Het sluit aan bij eerdere pianoconcerten, maar markeert toch een muzikale stap vooruit. Het concert wordt gekenmerkt door een sterk contrast tussen solo en tutti. DOWANI biedt hoogstaande literatuur van klassieke componisten voor verschillende instrumenten. Pianisten, strijkers en blazers (ook blokfluitisten) evenals gitaristen kunnen bij Dowani terecht voor een grote keuze aan oefenliteratuur, van albums met eenvoudige stukken voor beginners tot moeilijke concertwerken van onder anderen Beethoven, J.S. Bach, Mozart, Telemann, Vivaldi, Haydn en Händel. Alle uitgaven verschijnen binnen het beproefde concept DOWANI 3 Tempi Play Along, dat in de loop der jaren al veel studenten en muziekliefhebbers voor zich heeft weten te winnen - want met DOWANI 3 Tempi Play Along is het effectief oefenen en fijn samen musiceren. Deze praktische en systematische methode maakt het mogelijk om met begeleiding te oefenen in drie verschillende tempi. Alle DOWANI-uitgaven bevatten een of meer cd's met een complete concertuitvoering, evenals opnamen van de begeleiding in langzaam en medium tempo op piano of klavecimbel - waarbij ter oriëntatie het solo-instrument op de achtergrond te horen is en een volledige begeleiding in origineel tempo. De opnamen zijn gemaakt met uitstekende muzikanten en orkesten - DOWANI gebruikt geen synthesizers. Vele prijswinnaars van diverse concoursen hebben met deze uitgaven geoefend.

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

DOW17011

ISBN:

9783905477214

P109385

Number:

189900

Serie('s):

Overige informatie:

Dowani 3 Tempi Play-Along

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Concerto d-minor KV 466 (Piano-Orch.) (red. 2 piano's)
Your Rating