De Kleine Gitaar Starter - Cees Hartog

Kompleet

Bladmuziek

Hartog De Kleine Gitaar Starter (Kompleet) Hartog De Kleine Gitaarstarter (Kompleet) Hartog De Kleine Gitaarstarter (Kompleet) Hartog De Kleine Gitaarstarter (Kompleet)
Hartog De Kleine Gitaar Starter (Kompleet)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ALB10632

Instrument(s):

€19.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 950 Poppels with this product

Product description

Cees Hartog De kleine Gitaarstarter: voor kinderen vanaf 6 jaar

Cees Hartog De kleine Gitaarstarter is bestemd voor de jonge en beginnende gitarist vanaf 6 jaar. Componist Cees Hartog behandelt aan de hand van leuke muziekstukjes 6 noten. De lessen zijn duidelijk opgebouwd en begrijpelijk voor de jeugdige leerlingen, die op een speelse wijze kennismaken met het gitaarspel. Cees Hartog De kleine Gitaarstarter gaat uit van klassiek onderricht en is een beproefde lesmethode op muziekscholen.

Cees Hartog De kleine gitaarstarter helpt jonge kinderen om de eerste beginselen van het notenschrift en gitaarspel onder de knie te krijgen. De levendige lessen bestaan niet louter uit droge theorie en technische oefeningen, maar de leerlingen kunnen al meteen op losse snaren spelen. De begeleiding van de muziekdocent zorgt voor nog meer speelplezier. De kinderen boeken direct een klinkend resultaat!

De lesstof in Cees Hartog De kleine Gitaarstarter wordt in kleine, eenvoudige brokjes aangeboden, zodat de kinderen het geleerde in hun eigen tempo kunnen verwerken en gemotiveerd blijven. Leuk extraatje is dat de grappige illustraties na een les gekleurd kunnen worden. Cees Hartog De kleine Gitaarstarter is een perfecte voorbereiding op het lesboek Gitaarstarter deel 1. Bestel het meteen bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ALB10632

Instrument(s):

ISBN:

0

9789043147095

Number:

47728

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:De Kleine Gitaar Starter
Your Rating