Let op: Onze winkels zijn geopend voor het afhalen van bestellingen en winkelen op afspraak. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

De Pianoles Eerste trap - James Bastien

Bladmuziek

James Bastien De Pianoles Eerste trap James Bastien De Pianoles Eerste trap James Bastien De Pianoles Eerste trap James Bastien De Pianoles Eerste trap
James Bastien De Pianoles Eerste trap

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

KJWP2H

€6.10 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 300 Poppels with this product

Product description

Leer de beginselen van het pianospel met James Bastien De pianoles Eerste trap

James Bastien De pianoles Eerste trap is het vertrekpunt in de inspirerende De Pianoles-serie die u motiveert om uiteindelijk zelf pianomuziek te kunnen schrijven en spelen. De heldere en grondige lesmethode van de Amerikaanse pianist en pianodocent James Bastien leidt de leerling stap voor stap langs de grondbeginselen van het pianospel. De lessen in het lesboek worden extra levendig en motiverend dankzij de begeleidende illustraties en oefeningen.    

In James Bastien De pianoles Eerste trap wordt het lezen van noten gedurende de lessen geleidelijk aangeleerd. De muziektermen, begrippen en tekens worden op begrijpelijke wijze uitgelegd en herhaald voor een goede studie. De reeks fantasierijke, originele én bekende nummers vergroot het enthousiasme en leerplezier bij de pianist in spé.   

James Bastien De pianoles Eerste trap daagt de leerlingen uit met praktijkgerichte oefeningen en leuke invuloefeningen, bijvoorbeeld het invullen van de toonsoorten en het noemen van de namen van de lijnnoten in de bassleutel. Geniet van de zorgvuldig geselecteerde muziek in verschillende stijlen en creëer een leuke leerervaring met het bestellen van James Bastien De Pianoles Eerste trap in de online collectie van Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

KJWP2H

ISBN:

0

9780849752209

Number:

45561

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:De Pianoles Eerste trap
Your Rating