De Pianoles Tweede trap - James Bastien

Bladmuziek

De Pianoles Tweede Trap De Pianoles Tweede Trap De Pianoles Tweede Trap
De Pianoles Tweede Trap

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

KJWP3H

€6.10 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 300 Poppels with this product

Product description

Verrijk uw pianospel met James Bastien De pianoles Tweede trap

James Bastien De pianoles Tweede trap is onderdeel van een complete en inspirerende lesmethode voor de beginnende pianospeler. Nadat in het eerste deel van de Amerikaanse pianist en pianodocent de basisbeginselen van de muziektheorie en het notenschrift zijn behandeld aan de hand van voorbeelden, wachten in deel 2 nieuwe opdrachten, oefeningen en uitdagingen. De leuke en leerzame lessen voor piano- en keyboardspelers worden op geleidelijke wijze steeds iets moeilijker.

James Bastien De pianoles Tweede trap is een overzichtelijke lesmethode met een duidelijke opbouw, waarbij de leerlingen stap voor stap in aanraking komen met de fundamenten van de piano of keyboard. De lessen winnen aan kracht door de rijke illustraties en oefeningen. Het lezen van meerdere noten wordt geleidelijk aan aangeleerd. De muziektermen, begrippen en tekens worden op zorgvuldige wijze uitgelegd.  

James Bastien De pianoles Tweede trap bevat originele en fantasierijke melodieën die goed in het gehoor liggen en het enthousiasme bij de pianisten in spé aanwakkeren. De eigentijdse lesmethode van James Bastien wordt wereldwijd gebruikt en is een verrijking voor uw studie. De Nederlandse vertaling van James Bastien De pianoles Tweede trap ligt op u te wachten bij Broekmans & Van Poppel.  

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

KJWP3H

ISBN:

0

9780849752216

Number:

45562

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:De Pianoles Tweede trap
Your Rating