Let op: I.v.m. de Covid 19 maatregelen zijn onze fysieke winkels tijdelijk gesloten. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Easy Pop Styles Vol.2 - Herman Beeftink

Bladmuziek

Easy Pop Styles Vol.2 Easy Pop Styles Vol.2 Easy Pop Styles Vol.2
Easy Pop Styles Vol.2

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT268

Instrument(s):

€9.90 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 450 Poppels with this product

Product description

Nieuwe popnummers in Herman Beeftink Easy Pop Styles deel 2

Herman Beeftink Easy Pop Styles deel 2 is het tweede deel uit de vierdelige lesmethode voor het spelen van popmuziek op de piano. De educatieve serie van de Nederlandse componist Herman Beeftink beantwoordt aan de vraag om popmuziek – de meest aanwezige muziek op radio en televisie – simpel mee te spelen op de piano. Deel 2 bevat 8 aantrekkelijke speelstukken in het popgenre.  

Herman Beeftink Easy Pop Styles deel 2 heeft bladmuziek van de speelstukken Love Theme, Rainbow Boogie, Old Time Rag, Disco Party, Blues in G, Midnight Reggae, Funky Bass en Rock 'n Roll. Het oefenen met popliedjes werkt motiverend. U kent het ritme vaak al snel uit uw hoofd en weet zeker dat u het ritme niet kwijtraakt. Het is dan een kwestie van meespelen met de melodie.

Met Herman Beeftink Easy Pop Styles deel 2 wandelt u langs uiteenlopende popstijlen, van rock-‘n-roll, blues en reggae tot dance, disco en funk. De popnummers zijn wat uitdagender dan in het startboek. U dient kennis te hebben van noten lezen, akkoorden, toonladders, vingerzettingen en toetsen.  Ga aan de slag met het bij Broekmans & Van Poppel verkrijgbare Herman Beeftink Easy Pop Styles deel 2.

 

Bekijk ook:

Content

  • 1. Love Theme
  • 2. Rainbow Boogie
  • 3. Old Time Rag
  • 4. Disco Party
  • 5. Blues in G
  • 6. Midnight Reggae
  • 7. Funky Bass
  • 8. Rock 'n Roll

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT268

Instrument(s):

ISBN:

0

Number:

37703

Serie('s):

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Easy Pop Styles Vol.2
Your Rating