Let op: I.v.m. de Covid 19 maatregelen zijn onze fysieke winkels tijdelijk gesloten. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Easy Pop Styles Vol.4 - Herman Beeftink

Bladmuziek

Easy Pop Styles Vol.4
Easy Pop Styles Vol.4

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT270

Instrument(s):

€9.90 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 450 Poppels with this product

Product description

De mooiste arrangementen spelen met Herman Beeftink Easy Pop Styles deel 4

De piano is een veelzijdig instrument, dat zich perfect leent voor het spelen van mooie popsongs. Herman Beeftink Easy Pop Styles deel 4 speelt hier naadloos op in met 7 prachtige arrangementen voor het spelen van popnummers op de piano. U leert muziek spelen waar u van houdt en wordt steeds bedrevener in het spelen van popliedjes. De bladmuziek in het slotdeel van deze vierdelige lesmethode is opnieuw van de hand van de bekende Nederlandse componist Herman Beeftink.  

Herman Beeftink Easy Pop Styles deel 4 behandelt de verschillende stijlen in de popmuziek. Van pop, rock, reggae, disco en boogiewoogie tot ragtime, blues, funk en jazz. Dit ziet u terug in de speelstukken Reggae rhythm, Disco freak, Boogie woogie dance, Ragtime, Slow boat blues, Let's have some funk en Jazz rock.

U leert in Herman Beeftink Easy Pop Styles deel 4 hoe u verschillende akkoorden moet spelen en met welke ritmes u te maken krijgt in de verschillende popgenres. Wat is er mooier dan de ritmes van de popmuziek spelen? Kies Herman Beeftink Easy Pop Styles deel 4 daarom snel uit het online aanbod van Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Content

  • 1. Reggae rhythm
  • 2. Disco freak
  • 3. Boogie woogie dance
  • 4. Ragtime
  • 5. Slow boat blues
  • 6. Let's have some funk
  • 7. Jazz rock

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VT270

Instrument(s):

ISBN:

0

Number:

37705

Serie('s):

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Easy Pop Styles Vol.4
Your Rating