Easy Steps Vol.1 Tenorsaxofoon Book-DVD and 2 Cd's - Jaap Kastelein

In eenvoudige stappen tenorsaxofoon leren spelen

Sheet music

Kastelein Easy Steps Vol.1 Tenorsaxofoon (Bk-DVD- 2 Cd's) Kastelein Easy Steps Vol.1 Tenorsaxofoon (Bk-DVD- 2 Cd's) Kastelein Easy Steps Vol.1 Tenorsaxofoon (Bk-DVD- 2 Cd's) Kastelein Easy Steps Vol.1 Tenorsaxofoon (Bk-DVD- 2 Cd's)
Kastelein Easy Steps Vol.1 Tenorsaxofoon (Bk-DVD- 2 Cd's)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1104951

€31.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,550 Poppels with this product

Product description

Easy steps tenorsaxofoon deel 1: in stapjes de tenorsaxofoon bespelen

Easy steps tenorsaxofoon deel 1 is een veel gebruikte lesmethode voor het bespelen van tenorsaxofoon. De leerwijze is ontwikkeld vanuit de vraag naar het stapsgewijs leren spelen op de na de altsax meest voorkomende saxofoon. U of uw leerlingen volgen de praktijkgerichte lessen in een rustig tempo, zodat de verworven vaardigheden goed kunnen worden verwerkt. Dit gebeurt aan de hand van begrijpelijke uitleg, duidelijke oefeningen, leuke spelletjes en medleys van bekende liedjes.

Easy steps tenorsaxofoon deel 1 van componist Jaap Kastelein richt zich op de jonge en beginnende tenorsaxofoonspeler. De complete, succesvolle lesmethode staat bekend om zijn geleidelijke progressie en biedt alle ruimte voor persoonlijke invulling. Easy steps tenorsaxofoon 1 bestaat uit een lesboek, 2 cd’s voor het meespelen van de oefeningen en speelstukken en een dvd  met een demonstratie van het bespelen van de tenorsaxofoon.

Easy steps tenorsaxofoon deel 1 is geschikt voor individuele lessen en groepslessen. De rijk geïllustreerde lesmethode met gehoor- en samenspeeloefeningen en muzikale spelletjes is leuk en uitdagend voor kinderen. Leer de noten, ritmes, tempi en muziekbegrippen en bestel Easy steps tenorsaxofoon deel 1 meteen bij Broekmans & Van Poppel voor plezierig tenorsax spelen.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de complete serie Jaap Kastelein Easy steps.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1104951

ISBN:

9789043134330

Number:

197845

Sound clips

  • Kastelein Easy Steps Vol.1 Tenorsaxofoon Medley voor al je fans
  • Kastelein Easy Steps Vol.1 Tenorsaxofoon Die gaat op
  • Kastelein Easy Steps Vol.1 Tenorsaxofoon Samen en alleen

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Easy Steps Vol.1 Tenorsaxofoon Book-DVD and 2 Cd's
Your Rating