Easy Steps Vol.2 Tenorsaxofoon Book with CdRom and 2 Cd's - Jaap Kastelein

In eenvoudige stappen Tenorsaxofoon leren spelen

Sheet music

Easy Steps Vol.2 Tenorsaxofoon Book with CdRom and 2 Cd's
Easy Steps Vol.2 Tenorsaxofoon Book with CdRom and 2 Cd's

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1104952

€31.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,550 Poppels with this product

Product description

Trapsgewijs tenorsax spelen met Easy steps tenorsaxofoon deel 2

Easy steps tenorsaxofoon deel 2 van Jaap Kastelein is de ideale lesmethode voor de jeugdige en beginnende tenorsaxspeler. U leert in eenvoudige en geleidelijke stappen dit blaasinstrument bespelen. De leerwijze bestaat uit een lesboek met een heldere opbouw, twee cd’s voor het meespelen van de oefeningen en speelstukken en bij deel 2 uit een cd-rom om ook te zien hoe u het beste de tenorsaxofoon kunt bespelen.

Met Easy steps tenorsaxofoon deel 2 leren de leerlingen in een rustig tempo tenorsax spelen. Geleidelijke progressie is de leidraad bij de rijk geïllustreerde lesmethode vol met oefen- en speelmateriaal, muzikale spelletjes, samenspel- en gehooroefeningen. De leerlingen krijgen door een begrijpelijke uitleg, oefeningen en medleys van bekende liedjes de kans om de geleerde vaardigheden goed in de praktijk te brengen. De medleys en trio’s kunnen via de computer worden afgedrukt.

De tempi van de oefeningen en speelstukken zijn langzaam, zodat meespelen al vrij snel lukt. Dat werkt zeer motiverend. De lesmethode is geschikt voor individueel en groepsonderwijs en wordt veel gebruikt op muziekscholen en de bijbehorende examens. Leer stukje bij beetje vloeiend tenorsaxofoon spelen en bestel Easy steps tenorsaxofoon deel 2 bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de complete serie Jaap Kastelein Easy steps.

 

 

 

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1104952

ISBN:

9789043134347

P124012

Number:

197846

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Easy Steps Vol.2 Tenorsaxofoon Book with CdRom and 2 Cd's
Your Rating