Eenvoudige Algemene Muziekleer - Bernard Nelleke

Sheet music

Nelleke Eenvoudige Algemene Muziekleer
Nelleke Eenvoudige Algemene Muziekleer

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HEUW1505

Instrument(s):

€21.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,050 Poppels with this product

Product description

Bernard Nelleke Eenvoudige algemene muziekleer: stapsgewijs muziektheorie

In Bernard Nelleke Eenvoudige algemene muziekleer maakt u stapsgewijs kennis met de grondbeginselen van de muziektheorie, van notenschrift tot maatsoorten en toonladders. Dwarsfluitdocent en docent algemene theoretische vakken en solfège Bernard Nelleke heeft het overzichtelijke, praktisch toepasbare lesboek ingedeeld in vier afdelingen. Deze komen overeen met de niveaus van de muziekscholen en HAFA-examens, ofwel harmonie en fanfare.

Bernard Nelleke Eenvoudige algemene muziekleer is een goede leidraad om onder begeleiding en met de nodige toelichting van een muziekdocent de leerstof onder de knie te krijgen. De eerste drie delen (A, B en C) behandelen dezelfde lesstof, maar steeds op een hoger en uitdagender niveau. Het laatste deel (D) gaat dieper in op de muziekgeschiedenis, akkoordsymbolen, andere toonladders dan mineur en majeur en transponerende instrumenten. Paperback. 232 pag. 6e druk.

Kennis over muziektheorie is noodzakelijk om muziek te leren begrijpen én een goede muzikant te worden. Het boek is tijdens uw gehele muziekcarrière te gebruiken, van beginner tot gevorderde. Het bij Broekmans & Van Poppel verkrijgbare Bernard Nelleke Eenvoudige algemene muziekleer is een onmisbaar handboek voor ambitieuze muzikanten om de muziektheorie in korte tijd te leren en te oefenen en een standaardwerk om uw geheugen weer eens op te frissen.

 

Bekijk ook Hennie Schouten Eenvoudige Muziekleer

 

 

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HEUW1505

Instrument(s):

ISBN:

0

9789071673016

P020499

Number:

47649

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Eenvoudige Algemene Muziekleer
Your Rating