Essential Elements Vol.1 Trombone BC (Bk-Cd) - Diverse Auteurs

Complete Methode voor Klassikaal en Groepsonderwijs / nederlands

Bladmuziek

Essential Elements Vol.1 Trombone BC (Bk-Cd) (Complete Methode voor Klassikaal en Groepsonderwijs) (nederlands)
Essential Elements Vol.1 Trombone BC (Bk-Cd) (Complete Methode voor Klassikaal en Groepsonderwijs) (nederlands)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

0980.03DHE

Overige informatie:

nederlands

€20.00 Incl. Tax
Available on order

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,000 Poppels with this product

Product description

Het leren van een instrument op school is al jaren een beproefde methode in de VS en wordt ook in Europa steeds populairder. "Essential Elements" biedt niet alleen een basisopleiding voor alle blaas- en percussie-instrumenten van het blaasorkest en hun samenspel, maar belooft ook veel plezier in het samen leren en musiceren! Naast de muziektheorie, die in kleine stapjes en op een zinvolle manier wordt onderwezen, zijn er ook interessante excursies naar muziektheorie, muziekgeschiedenis en cultuur.

Het boekje van elke student wordt geleverd met een voorspel- en meespeel-CD, die door professionele musici is opgenomen. Daarnaast is er een CD set die vanuit het midden van elk oefenboek gebruikt kan worden om thuis te oefenen. Dit werk is niet alleen ideaal voor het aanleren van een instrument in het onderwijs, het kan ook uitstekend gebruikt worden voor de beginnende harmonieorkesten.

Wat in de individuele of groepslessen wordt geleerd, wordt herhaald met "Essential Elements" en tegelijkertijd zijn er veel orkestbewerkingen beschikbaar, zodat het samenspel al vroeg kan worden geoefend.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

0980.03DHE

ISBN:

9789043116527

Number:

125153

Overige informatie:

nederlands

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Essential Elements Vol.1 Trombone BC (Bk-Cd)
Your Rating