Let op: I.v.m. de Covid 19 maatregelen zijn onze fysieke winkels tijdelijk gesloten. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Essential Elements vol.1 Trompet (Bb) (Bk-Cd) - Diverse Auteurs

complete methode voor klassikaal en groepsonderwijs / ned.

Bladmuziek

Essential Elements vol.1 Trompet (Bb) (Bk-Cd) (complete methode voor klassikaal en groepsonderwijs) (ned.)
Essential Elements vol.1 Trompet (Bb) (Bk-Cd) (complete methode voor klassikaal en groepsonderwijs) (ned.)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-DHE097803

Overige informatie:

ned.

€19.00 Incl. Tax
Available on order

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 950 Poppels with this product

Product description

Het leren van een instrument op school is al jaren een beproefde methode in de VS en wordt ook in Europa steeds populairder. "Essential Elements" biedt niet alleen een basisopleiding voor alle blaas- en percussie-instrumenten van het blaasorkest en hun samenspel, maar belooft ook veel plezier in het samen leren en musiceren! Naast de muziektheorie, die in kleine stapjes en op een zinvolle manier wordt onderwezen, zijn er ook interessante excursies naar muziektheorie, muziekgeschiedenis en cultuur.

Het boekje van elke student wordt geleverd met een voorspel- en meespeel-CD, die door professionele musici is opgenomen. Daarnaast is er een CD set die vanuit het midden van elk oefenboek gebruikt kan worden om thuis te oefenen. Dit werk is niet alleen ideaal voor het aanleren van een instrument in het onderwijs, het kan ook uitstekend gebruikt worden voor de beginnende harmonieorkesten.

Wat in de individuele of groepslessen wordt geleerd, wordt herhaald met "Essential Elements" en tegelijkertijd zijn er veel orkestbewerkingen beschikbaar, zodat het samenspel al vroeg kan worden geoefend.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-DHE097803

ISBN:

9789043116503

Number:

125151

Overige informatie:

ned.

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Essential Elements vol.1 Trompet (Bb) (Bk-Cd)
Your Rating