First Year Cello Method - Benoy Burrowes

Bladmuziek

Benoy-Burrows First Year Cello Method First Year Cello Method First Year Cello Method
Benoy-Burrows First Year Cello Method

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

NOV915905

€12.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 600 Poppels with this product

Product description

Snel vooruitgang boeken met Benoy Burrowes First Year Cello Method Novello

Benoy Burrowes First Year Cello Method Novello is het eerste lesboek uit een driedelige serie van de componisten Benoy en Burrowes. De lesmethode voor cello is speciaal gemaakt voor lessen in schoolverband, maar dit boek is ook geschikt voor individuele cellolessen. Het boek bestaat uit 15 lessen, waarbij wordt gestart met de losse snaren en snaarwissels. Na deze vier korte stukjes komt de eerste vinger erbij, eveneens in vier korte stukjes. Vervolgens wordt in drie stukjes de tweede vinger behandeld.

In Benoy Burrowes First Year Cello Method Novello worden na de oefeningen de losse snaren herhaald, evenals de stukjes met de eerste en tweede vinger. In les 8 komt de derde vinger erbij, vervolgens de vierde vinger. Verder krijgen de cellisten in spé te maken met korte toonladderoefeningen met en zonder bogen en de toonladders G, D en C groot over een octaaf.

Benoy Burrowes First Year Cello Method Novello is een lesmethode, waarbij de leerlingen snel nieuwe kennis en vaardigheid opdoen. De leuke, melodieuze speelstukjes werken motiverend en vergroten het speelplezier. Boek snel vooruitgang en bestel Benoy Burrowes First Year Cello Method Novello direct bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

NOV915905

ISBN:

0

9780853601739

Number:

23258

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:First Year Cello Method
Your Rating