Gitaarfeest 1 Methode voor Kinderen - Stephan Hesse

Sheet music

Hesse Gitaarfeest Hesse Gitaarfeest
Hesse Gitaarfeest

Composer(s):

Publishernumber:

KN1423

Instrument(s):

€22.25 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,100 Poppels with this product

Product description

Stephan Hesse Gitaarfeest deel 1: vertrekpunt voor kinderen vanaf 6 jaar

Stephan Hesse Gitaarfeest deel 1 is het vertrekpunt van een populaire gitaarlesmethode voor kinderen vanaf 6 jaar. In de toegankelijke en doelgerichte leerwijze van de Duitse gitarist en componist Stephan Hesse wordt op een speelse en overzichtelijke manier aan de gitaartechniek en de notenkennis gewerkt. Daarbij wordt gebruikgemaakt van leuke liedjes, die volledig aansluiten op de belevingswereld van jonge kinderen.   

Stephan Hesse Gitaarfeest deel 1 bevat heel veel liedjes voor de jeugdige leerlingen om mee te spelen en mee te zingen. De heldere lesstof wordt in kleine stapjes aangeboden en meteen in de praktijk toegepast in de diverse liedjes. Alle melodieën zijn voorzien van een uitgeschreven docentbegeleiding in verschillende muziekstijlen, zodat de kinderen al vanaf het eerste begin luisterplezier hebben.   

Stephan Hesse Gitaarfeest deel 1 maakt duidelijk dat spelen op de gitaar een feest is. Gitaar leren spelen was nog nooit zo gemakkelijk. De opbouw is zeer overzichtelijk. Jonge kinderen kunnen met korte en krachtige oefeningen binnen korte tijd aanzienlijke vorderingen maken. Gun uw kind of leerlingen een goede lesmethode en bestel Stephan Hesse Gitaarfeest deel 1 vandaag nog in de online etalage van Broekmans & Van Poppel.

 

Stephan Hesse Gitaarfeest deel 2

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

KN1423

Instrument(s):

ISBN:

9990051826951

Number:

201285

Theme(s):

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Gitaarfeest 1 Methode voor Kinderen
Your Rating