Guitar Train Vol.1 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd - Marcel van Dorst

Bladmuziek

Dorst Guitar Train Vol.1 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd Dorst Guitar Train Vol.1 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd Dorst Guitar Train Vol.1 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd Dorst Guitar Train Vol.1 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd Dorst Guitar Train Vol.1 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd
Dorst Guitar Train Vol.1 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd
€15.55 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 750 Poppels with this product

Product description

Van Dorst Guitar Train deel 1 met cd: startpunt voor de beginnende gitarist

Van Dorst Guitar Train deel 1 met cd is het vertrekpunt van de driedelige lesmethode voor de beginnende gitarist. Het eerste deel van de populaire gitaarmethode van componist Marcel van Dorst bestaat uit een lesboek vol oefeningen en speelstukjes die geschikt zijn voor uitvoeringen. U vindt op de meespeel-cd voorbeelden van de muziekstukken, inclusief achtergrondmuziek om tijdens het oefenen te gebruiken. De cd is ook onmisbaar bij improvisaties.

Van Dorst Guitar Train deel 1 met cd behandelt de apoyando-, tirando- en akkoord-aanslag. De lesmethode is ideaal om de goede basistechnieken aan te leren. Ter bevordering van een goede houding van de rechterhand worden al vrij snel tweestemmige stukjes met open bassen gespeeld. U leert geen overbodige theorie, maar alleen de onderwerpen die u een betere gitarist maken.

Van Dorst Guitar Train deel 1 met cd is als lesmethode uitvoerig in de praktijk getest. De aantrekkelijke lessen beantwoorden aan de wens van gitaristen: gewoon lekker muziek maken. De voorbeeld- en begeleidingstracks zijn ook op YouTube te vinden. Van Dorst Guitar Train deel 1 met cd is geschikt voor zelfstudie en groepslessen en bij Broekmans & Van Poppel verkrijgbaar.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Instrument(s):

ISBN:

Number:

718774

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Guitar Train Vol.1 Trainingsmethode voor de beginnende gitarist Boek met Cd
Your Rating