Handig Begin Piano - Clara Rullmann

Eenvoudige speelstukjes voor jonge pianisten / Easy Grade 0 - 1

Sheet music

Rullmann Handig Begin Piano (Eenvoudige speelstukjes voor jonge pianisten) (Easy Grade 0 - 1)
Rullmann Handig Begin Piano (Eenvoudige speelstukjes voor jonge pianisten) (Easy Grade 0 - 1)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP0981262-401

Instrument(s):

Overige informatie:

Easy Grade 0 - 1

€17.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 850 Poppels with this product

Product description

Eenvoudige speelstukjes in Clara Rullmann Handig begin piano solo

Beginnende pianisten kunnen hun hart ophalen met Clara Rullmann Handig begin piano solo.  Pianist, componist en muziekdocent Clara Rullmann heeft eenvoudige speelstukjes voor jonge pianisten gebundeld, die aan de hand van thema’s als dieren, landen, volksliedjes en instrumenten wordt behandeld en uitgebeeld in de muziek. De humoristische illustraties bij de bladmuziek sluiten mooi aan bij de belevingswereld van de jonge leerlingen, die hierdoor spelenderwijs kennismaken met het piano spelen.

Clara Rullmann Handig begin piano solo is onderdeel van de Handig-serie, dat bestaat uit twee soloboeken en een duettenboek. De serie is geschikt om als aanvullend lesmateriaal naast elke lesmethode voor piano te gebruiken. Als extraatje is aan het eerste soloboek een spel toegevoegd, waarin de piano centraal staat.     

Met Clara Rullmann Handig begin piano solo doen kinderen op een leuke en leerzame manier meer speelervaring op. In de serie komen nummers als Op naar de finish, De F-side story, Kalkoen in het stro, Op en neer, Klompendans, Raket-rock, Funny Funk, Popsong en Golven voorbij.  Jonge pianisten maken een goede start met Clara Rullmann Handig begin piano solo. Bestel deze bundel vol eenvoudige speelstukjes direct bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP0981262-401

Instrument(s):

ISBN:

9789043101653

Number:

130283

Overige informatie:

Easy Grade 0 - 1

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Handig Begin Piano
Your Rating