Harpologie Intro - Sabien Canton

Arrangementen R. Kuhne en Illustraties H. van Broekhoven / CD tracks alleen als download

Bladmuziek

Harpologie Intro
Harpologie Intro

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

CANTON-004

Overige informatie:

CD tracks alleen als download

€12.50 Incl. Tax
Available on order

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 600 Poppels with this product

Product description

Op een avontuurlijke en muzikale reis met Canton Harpologie intro

Canton Harpologie intro neemt de beginnende harpist mee op een avontuurlijke en muzikale reis, langs een route van snaren, wonderlijke klanken en mooie concerten. Harpist Sabien Canton legt in deze introductie van het harpspel de nadruk op het ontplooien van creativiteit, het leren van het notenschrift en het zich eigen maken van de harp. Praktische zaken als het vervoeren van de harp, hoe te zitten bij het harp spelen en wat te doen als een snaar knapt komen aan de orde.

Canton Harpologie intro is ideaal voor kinderen die nog geen noten kunnen lezen of hun theorie willen opfrissen. Onderwerpen als notennamen, maat, ritme, vioolsleutel, bassleutel, rusten, dynamiek en voortekens worden behandeld. In het onderdeel speelgoed wordt de theorie op speelse wijze getest en herhaald. Iedere les heeft twee voordrachtstukken, één met en één zonder meespeel-cd. De tracks zijn gratis te downloaden via harpologie.com. De voordrachtstukken zonder cd zijn voorzien van een begeleidingspartij voor de docent.

Canton Harpologie intro prikkelt de fantasie en de creativiteit van de leerling. Elke harpist wordt in Fantasietje Melodietje uitgedaagd om zijn of haar muzikaliteit te ontwikkelen. Bestel deze harpintroductie nu bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

CANTON-004

ISBN:

Number:

730904

Theme(s):

Overige informatie:

CD tracks alleen als download

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Harpologie Intro
Your Rating