Het Vrolijke Vioolvirtuoosje - Jenny Spanoghe

Sheet music

Spanoghe Het Vrolijke Vioolvirtuoosje Spanoghe Het Vrolijke Vioolvirtuoosje Spanoghe Het Vrolijke Vioolvirtuoosje Spanoghe Het Vrolijke Vioolvirtuoosje Spanoghe Het Vrolijke Vioolvirtuoosje Spanoghe Het Vrolijke Vioolvirtuoosje Spanoghe Het Vrolijke Vioolvirtuoosje Spanoghe Het Vrolijke Vioolvirtuoosje
Spanoghe Het Vrolijke Vioolvirtuoosje

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VL7124EM

Instrument(s):

€33.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,650 Poppels with this product

Product description

Met deze vernieuwende pedagogische initiatiecursus wil Jenny Spanoghe aankomende en jonge leraars inspireren. Grensoverschrijdende inzichten en een degelijke methodische opbouw gidsen de leraar naar een aanpak die garant staat voor motivatie, enthousiasme en resultaat. Dit boek sluit naadloos aan op het Belgische onderwijssysteem en op andere muziekopleidingen in het buitenland. Het heeft als doel de hedendaagse kennis en basistechniek van de kunst van het vioolspelen zo ontspannen mogelijk op te bouwen. De vreugde van het vioolspelen en het musiceren zijn hierbij de belangrijkste objectieven. Deze aanpak kan worden toegepast in klassen met leerlingen vanaf vier jaar en later. Ook een vergevorderde student of professional met een gespannen basistechniek of spanningspunten kan met informatie in dit boek aan de slag om te werken aan een oplossing. Bij deze methode hoort het werkboekje voor de leerling “De Vlijtige Vioolklimop” (momenteel in voorbereiding). Dit leuke werkboekje geeft aan de ouders en aan het kind een correct en betrouwbaar verlengstuk van de wekelijkse vioolles mee.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

VL7124EM

Instrument(s):

ISBN:

9790365071241

Number:

914385

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Het Vrolijke Vioolvirtuoosje
Your Rating