Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Bariton/Euphonium Vioolsleutel Boek met Audio Online - Botma Kastelein

Sheet music

Botma Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Bariton/Euphonium Vioolsleutel Boek met Audio Online
Botma Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Bariton/Euphonium Vioolsleutel Boek met Audio Online

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE991590

€26.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,300 Poppels with this product

Product description

Maak een snelle start met Horen, lezen & spelen bariton/euphonium deel 1

Met Horen, lezen & spelen bariton/euphonium deel 1 heeft u het populairste lesboek met begeleiding middels audiobestanden voor deze instrumenten in handen. De complete lesmethode van de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein is ideaal om bariton of euphonium te leren bespelen. De verkoopprijs van dit boek is inclusief toegang tot de online audiotracks in mp3-formaat die voor extra speelplezier zorgen. Met de unieke code in het boek kun je deze direct downloaden of streamen er geven extra meerwaarde, om de muziek goed te horen, na te spelen en de juiste maat, tempo en ritme te houden.

De bariton behoort tot de saxhoorngroep en het euphonium tot de tubafamilie. Horen, lezen & spelen bariton/euphonium deel 1 heeft een goede opbouw en start met een aantal basisnoten. U kunt al vrijwel meteen eenvoudige melodieën spelen. U leert in beperkte zin notenwaarden tot achtsten, een aantal voortekens en de voornaamste hulpgrepen. De geschiedenis van de bariton en euphonium vindt u op een speciale pagina.

Horen, lezen & spelen bariton/euphonium is een interessant boek voor beginners. Het lesboek en de audiobestanden zijn geschikt voor individueel en groepsonderwijs. De veel gebruikte lesmethode is samengesteld volgens de eisen van het hedendaagse muziekonderwijs en de bijbehorende examens. Selecteer Horen, lezen & spelen bariton/euphonium deel 1 bij Broekmans & Van Poppel en start gelijk met spelen.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE991590

ISBN:

8714441000407

9789043104548

9789043163798

9790035249567

P080616

Number:

132026

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Bariton/Euphonium Vioolsleutel Boek met Audio Online
Your Rating