Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Hobo Boek met Audio Online - Jaap Kastelein, Michiel Oldenkamp

Bladmuziek

Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Hobo (Bk-Cd) Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Hobo (Bk-Cd) Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Hobo (Bk-Cd)
Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Hobo (Bk-Cd)
€23.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,150 Poppels with this product

Product description

Start hobo spelen met horen, lezen & spelen hobo deel 1

Met Horen, lezen & spelen hobo deel 1 van componist Jaap Kastelein leert u de basiskennis en beginselen van de muziek en het instrument. Het lezen van noten staat centraal en de geschiedenis van de hobo wordt op een speciale pagina beschreven, gelardeerd met mooie illustraties. U leert aan de hand van de aangename en effectieve lesstof natuurlijk ook al muziekstukjes spelen. Met de online audio bestanden boekt u spelenderwijs snel vooruitgang.

Het Nederlandstalige hobolesboek met audio online is onderdeel van een driedelige serie over goed hobo leren spelen. Horen, lezen & spelen hobo deel 1 is gericht op beginners. U wordt door dr. Checkup door de lesstof gegidst met nuttige informatie en tips. De notenwaarden tot achtsten komen in beperkte omvang aan bod, evenals een aantal voortekens. Er wordt tevens aandacht besteed aan de voornaamste hulpgrepen.

Horen, lezen & spelen hobo deel 1 is een verzameling van gehooroefeningen, puzzels en spelletjes, tips en wetenswaardigheden. De meest complete lesmethode voor dit blaasinstrument is zowel geschikt voor individueel als groepsonderwijs. U heeft deze succesvolle lesmethode via Broekmans & Van Poppel snel in huis.  

 

Bekijk ook:

 

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP991583

ISBN:

8714441000339

9789043104487

9789043163248

9790035248805

Number:

132019

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Hobo Boek met Audio Online
Your Rating