Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Sopraansax - Oldenkamp Kastelein

Bk-Cd

Bladmuziek

Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Sopraansax
Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Sopraansax
€22.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,100 Poppels with this product

Product description

De perfecte start met Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 1

Als u wilt starten met sopraansax spelen, is Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 1 de perfecte lesmethode. De componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein bieden met een lesboek en begeleidende audio-cd alles voor de beginnende sopraansaxofoonspeler van jong tot oud. De complete methode voor sopraansax is geschikt voor individueel en groepsonderwijs.

Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 1 is onderdeel van een succesvolle lesmethode die is samengesteld volgens de normen en eisen van het moderne muziekonderwijs en de bijbehorende examens. U leert de beginselen van de notenwaarden tot achtsten, een aantal voortekens en de belangrijkste hulpgrepen komen aan bod. U wordt wegwijs gemaakt in het lezen van noten en u leert spelenderwijs stukjes op de sopraansax spelen.

Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 1 biedt dankzij de meegeleverde meespeel-cd volop speelplezier. Het maakt het oefenen nog leuker en bovendien klinkt de muziek voller. U leert meer over de geschiedenis van de sopraansax, een van de kleinste en hoogste leden van de saxofoonfamilie. Kies voor de meest complete lesmethode voor blazers en bestel Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon vandaag nog bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE991585

ISBN:

8714441000353

9789043104500

P080612

Number:

132021

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.1 Methode Sopraansax
Your Rating