Let op: Onze winkels zijn geopend voor het afhalen van bestellingen en winkelen op afspraak. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Hobo - Michiel Oldenkamp, Jaap Kastelein

Bk-Cd

Bladmuziek

Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Hobo (Bk-Cd) Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Hobo (Bk-Cd) Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Hobo (Bk-Cd) Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Hobo (Bk-Cd)
Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Hobo (Bk-Cd)
€22.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,100 Poppels with this product

Product description

Zet een muzikale vervolgstap met Horen, lezen & spelen hobo deel 2

Horen, lezen & spelen hobo deel 2 sluit naadloos aan op het eerste deel uit de driedelige lesmethode van componist Jaap Kastelein. In deel 2 wordt de theoretische kennis uitgebreid en u leert meer vaardigheden. Het lesboek bevat duidelijke gehooroefeningen, leuke spelletjes en puzzels en handige tips en wetenswaardigheden. De begeleidings-cd zorgt voor extra speelplezier.

Horen, lezen & spelen hobo deel 2 omvat een ritmische uitbreiding naar zestiende noten, een introductie tot de 6/8 maatsoort en een chromatische toonuitbreiding. De speeltechnieken en oefeningen zijn volledig toegespitst op de hobo. De meespeel-cd is een handige en leuke hulp tijdens het oefenen van de speelstukjes. U vindt weer een bladzijde met interessante informatie over het instrument.

Horen, spelen & lezen hobo deel 2 is onderdeel van de meest complete lesmethode voor de hobo als blaasinstrument. De lesmethode is geschikt voor zelfstudie en groepsonderwijs. De succesvolle methode is samengesteld volgens de huidige normen en eisen van het muziekonderwijs, inclusief de examens. Zet een vervolgstap in het hobo spelen en bestel Horen, lezen & spelen hobo deel 2 vandaag nog bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1001869

ISBN:

9789043109031

Number:

140238

Sound clips

  • Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Bossa Nova Zembla
  • Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Menuet
  • Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Donna, Donna

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Hobo
Your Rating