Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Sopraansax - Oldenkamp Kastelein

Bk-Cd

Bladmuziek

Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Sopraansax
Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Sopraansax

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE1001872

€22.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,100 Poppels with this product

Product description

Verhoog uw niveau met Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 2

Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 2 is onderdeel van de meest gebruikte lesmethode voor sopraansax. De componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein geven in het tweede deel nieuwe informatie en belichten nieuwe speeltechnieken om uw niveau of dat van uw leerlingen te verhogen. De oefenstukjes kunnen door de meespeel-cd worden begeleid voor extra speelplezier en een voller geluid. U leert bovendien beter in de maat spelen.

Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 2 bevat allerlei liedjes om te spelen, grappige muziekraadsels en spelletjes om de muziek beter te begrijpen. U leert een ritmische uitbreiding naar zestiende noten, een introductie tot de 6/8 maatsoort en een chromatische toonuitbreiding. U krijgt informatie over de sopraansax als blaasinstrument en vele leuke muziekstukken om alleen of met anderen te spelen. Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 2 is geschikt voor zelfstudie en groepsonderwijs.

Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 2 is samengesteld naar de normen en eisen van het moderne muziekonderwijs en de daaruit voortvloeiende examens. Begin morgen al met het verhogen van uw speelniveau en bestel Horen, lezen & spelen sopraansaxofoon deel 2 vandaag bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE1001872

ISBN:

9789043109048

P085792

Number:

140240

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Sopraansax
Your Rating