Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Tenorsax Boek met Audio Online - Oldenkamp Kastelein

Bladmuziek

Oldekamp Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Tenorsax Boek met Audio Online
Oldekamp Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Tenorsax Boek met Audio Online
€23.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,150 Poppels with this product

Product description

Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 2 voor de beginnende tenorsaxspeler

Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 2 is onderdeel van de populaire lesmethode voor startende tenorsaxofoonspelers. De lessen in het boek van de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein worden in fases opgebouwd, met steeds nieuwe, opbouwende oefeningen. Daarnaast vindt u raadsels, spelletjes en een pagina met informatie over de geschiedenis van de tenorsaxofoon, na de altsaxofoon de meest voorkomende saxofoon.

Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 2 biedt de beginnende tenorsaxspeler een uitbreiding op de theorie en moeilijkere oefenstukjes. U verbetert uw saxofoonspel met het spelen van steeds complexere stukken. De audio bestanden, die u met een unieke code in het boek kunt streamen en ook kunt downloaden, zijn een leuke en effectieve assistent bij het oefenen op uw tenorsax. U speelt het geleerde mee met het begeleidende orkest.

Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 2 brengt u verder in de wereld van het saxofoon spelen. Deze lesmethode is zowel voor zelfstudie als voor groepslessen te gebruiken. De inhoud, opbouw en aanpak voldoet volledig aan de normen en eisen van het moderne muziekonderwijs en de bijbehorende examens. Broekmans & Van Poppel bedient u op maat met een snelle levering van Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 2.

 

Bekijk ook:

Horen lezen spelen Tenorsaxofoon deel 1

Horen lezen spelen Tenorsaxofoon deel 3

 

Horen lezen & spelen serie.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE1001873

ISBN:

9789043109055

9789043161619

9790035247174

P085523

Number:

140242

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Tenorsax Boek met Audio Online
Your Rating