Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Trombone Bas-Sleutel Boek met Audio Online - Jansma Kastelein

Bladmuziek

Jansma-Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Trombone Bk-Audio online (Bas-Sleutel)
Jansma-Kastelein Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Trombone Bk-Audio online (Bas-Sleutel)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE1001874

€23.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,150 Poppels with this product

Product description

Zet een nieuwe stap met Horen, lezen & spelen trombone deel 2 bassleutel

Met Horen, lezen & spelen trombone deel 2 bassleutel van de componisten Jilt Jansma en Jaap Kastelein zet u een nieuwe stap in de ontwikkeling van uw trombonespel. Het tweede deel van de meest complete lesmethode voor dit koperen blaasinstrument bevat moeilijker oefeningen en uitdagender speelstukken. De Audio online helpt u bij het repeteren van de verschillende melodieën.

Horen, lezen & spelen trombone deel 2 bassleutel gaat verder waar het eerste deel uit deze populaire serie is gebleven. Op het programma staat onder meer een chromatische toonuitbreiding, de introductie tot de 6/8 maatsoort en een ritmische uitbreiding naar zestiende noten. De speeltechnieken en oefeningen zijn volledig toegespitst op de trombone. Horen, lezen & spelen trombone deel 2 bassleutel heeft tevens een nieuwe pagina over de bouw en geschiedenis van de trombone.

Horen, lezen & spelen trombone deel 2 bassleutel is een leuke en effectieve mix van gehooroefeningen, spelletjes en puzzels, tips en wetenswaardigheden. De lesmethode is geschikt voor individueel en groepsonderwijs en voldoet aan de eisen van het moderne muziekonderwijs en de bijbehorende examens. Haal deze succesvolle trombonelesmethode snel in huis via Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Horen lezen & spelen serie.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE1001874

ISBN:

9789043162401

9790035248140

P086043

Number:

140246

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.2 Methode Trombone Bas-Sleutel Boek met Audio Online
Your Rating