Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Altsax Book with Audio online - Oldenkamp Kastelein

Sheet music

Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Altsax (Book with Audio online)
Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Altsax (Book with Audio online)
€25.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,250 Poppels with this product

Product description

Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 3 voor uw verdere muzikale vorming

Met Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 3 geeft u uw muzikale ontwikkeling verder gestalte. Het derde deel uit deze serie is opgesteld door de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein, in samenwerking met Nederlandse componisten als Jan van der Roost en Jan en Jacob de Haan. Horen, spelen & lezen altsaxofoon deel 3 wordt beschouwd als de meest complete methode voor de altsaxofoon, die voldoet aan de normen en eisen van het moderne muziekonderwijs en de bijbehorende examens.

In Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 3 wordt ingegaan op de majeur- en mineur toonsoorten, toonladders en intervallen, drieklanken en andere akkoorden. U leert onder meer toonhoogte, ritme en melodie te beschrijven en improviseren met akkoordenschema’s. Tevens vindt u een speciale pagina met informatie over de bouw van de altsaxofoon, over mondstukken, rieten en polsters.

Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 3 bevat complexere muzikale stukken, die zowel met de Audiobestanden als met anderen kunnen worden gespeeld. Kies voor een fijn boek en Audio Online om altsaxofoon te oefenen en bestel Horen, lezen & spelen altsaxofoon deel 3 bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1012616

ISBN:

9789043114349

9789043161350

9790035247105

Number:

156770

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Altsax Book with Audio online
Your Rating