Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Hoorn in F Book - Audio online - Jaap Kastelein, Petra Botma-Zijlstra

Bladmuziek

Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Hoorn in F (Bk-Cd)
Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Hoorn in F (Bk-Cd)
€ 26,00 Incl. BTW
Direct leverbaar

Levertijd,
We doen er alles aan om dit artikel op de beloofde dag te versturen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

+ -

Ontvang 1.300 Poppels bij dit product

Productomschrijving

Finetunen van uw muziekspel met Horen, lezen & spelen hoorn deel 3

Na het bestuderen van de lesstof en het oefenen van de speelstukjes in Horen, lezen & spelen hoorn deel 3 bent u helemaal thuis in de wereld van het hoorn spelen. In het slotdeel speelt u vele muziekstukken, leert u nieuwe toonladders en intervallen en krijgt u uitleg over majeur- en mineur toonsoorten. U leert improviseren over een akkoordenschema en maakt kennis met de ritmische uitbouw tot de meest gebruikte notenwaardencombinaties.

De componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein hanteren in Horen, lezen & spelen hoorn deel 3 een speelse leervorm voor het bespelen van de hoorn. De lessen zijn overzichtelijk opgebouwd en helder beschreven. De audio online is een duidelijke meerwaarde en schenkt extra speelplezier. U hoort hierdoor hoe de melodieën klinken en kunt de juiste maat, tempo en ritme houden.

Horen, lezen & spelen hoorn deel 3 wordt als veelzijdige lesmethode gebruikt voor zelfstudie en voor groepslessen. Daar deze complete leerwijze aan de eisen van het hedendaagse muziekonderwijs voldoet, kunt u hiermee examen in het hoorn bespelen doen. Wacht niet langer en bestel Horen, lezen & spelen hoorn deel 3 direct bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie.

Productdetail

Uitgever('s):

Uitgavenummer:

DHP1012620-404

ISBN:

9789043169851

9790035256008

Volgnummer:

156814

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Hoorn in F Book - Audio online
Uw waardering