Let op: Onze winkels zijn geopend voor het afhalen van bestellingen en winkelen op afspraak. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Hoorn in F - Oldenkamp Kastelein

Bk-Cd

Bladmuziek

Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Hoorn in F (Bk-Cd)
Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Hoorn in F (Bk-Cd)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1012620

€22.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,100 Poppels with this product

Product description

Finetunen van uw muziekspel met Horen, lezen & spelen hoorn deel 3

Na het bestuderen van de lesstof en het oefenen van de speelstukjes in Horen, lezen & spelen hoorn deel 3 bent u helemaal thuis in de wereld van het hoorn spelen. In het slotdeel speelt u vele muziekstukken, leert u nieuwe toonladders en intervallen en krijgt u uitleg over majeur- en mineur toonsoorten. U leert improviseren over een akkoordenschema en maakt kennis met de ritmische uitbouw tot de meest gebruikte notenwaardencombinaties.

De componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein hanteren in Horen, lezen & spelen hoorn deel 3 een speelse leervorm voor het bespelen van de hoorn. De lessen zijn overzichtelijk opgebouwd en helder beschreven. De meespeel-cd is een duidelijke meerwaarde en schenkt extra speelplezier. U hoort hierdoor hoe de melodieën klinken en kunt de juiste maat, tempo en ritme houden.

Horen, lezen & spelen hoorn deel 3 wordt als veelzijdige lesmethode gebruikt voor zelfstudie en voor groepslessen. Daar deze complete leerwijze aan de eisen van het hedendaagse muziekonderwijs voldoet, kunt u hiermee examen in het hoorn bespelen doen. Wacht niet langer en bestel Horen, lezen & spelen hoorn deel 3 direct bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1012620

ISBN:

9789043114387

Number:

156814

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Hoorn in F
Your Rating