Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Tenorsax - Oldenkamp Kastelein

Bk-Cd

Bladmuziek

Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Tenorsax
Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Tenorsax
€22.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,100 Poppels with this product

Product description

De finesse van tenorsax spelen met Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 3

Aan de hand van Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 3 krijgt u de finesse van tenorsax spelen in uw vingers. Het slotdeel van de succesvolle lesmethode van de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein is een handige en doeltreffende hulp bij zelfstudie en wordt veel gebruikt bij groepslessen op muziekscholen. Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 3 voldoet aan de normen en eisen van het hedendaagse muziekonderwijs en de bijbehorende examens.

Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 3 heeft een structurele opbouw, met heldere informatie en uitleg. U leert talrijke stukken spelen, nieuwe toonladders en intervallen komen voorbij, u krijgt uitleg over majeur- en mineur toonsoorten én u leert improviseren met een akkoordenschema. Daarnaast komen de ritmische uitbouw tot de meest gebruikte combinaties van notenwaarden aan de orde en komt u meer te weten over de bouw van de tenorsaxofoon.

Horen, lezen & spelen tenorsaxofoon deel 3 is een mooie mix van gehooroefeningen, grappige spelletjes en puzzels, handige tips en wetenswaardigheden. De meespeel-cd zorgt voor extra speelplezier. Bestel deel 3 vandaag nog bij Broekmans & Van Poppel, om morgen verder te oefenen op uw tenorsax.

 

Bekijk ook:

Horen lezen spelen Tenorsaxofoon deel 1

Horen lezen spelen Tenorsaxofoon deel 2

 

Horen lezen & spelen serie.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1012617

ISBN:

9789043114356

P093080

Number:

156771

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Tenorsax
Your Rating