Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Trompet - Oldenkamp Kastelein

Bk-Audio Online

Bladmuziek

Oldenkamp Kastelijn Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Trompet (Bk-Audio Online)
Oldenkamp Kastelijn Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Trompet (Bk-Audio Online)

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1012618

€22.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 1,100 Poppels with this product

Product description

Nieuwe muzikale uitdagingen in Horen, lezen & spelen trompet deel 3

Na het doornemen van de lesstof en het oefenen van de vele leuke muziekstukjes in Horen, lezen & spelen trompet deel 3 blaast u een aardig partijtje trompet mee. Het slotdeel van de componisten Michiel Oldenkamp en Jaap Kastelein is evenals deel 1 en 2 samengesteld volgens de geldende normen en eisen van het moderne muziekonderwijs en de bijbehorende examens. Horen, lezen & spelen trompet deel 3 kan zowel worden gebruikt voor zelfstudie als voor groepslessen.

Horen, lezen & spelen trompet deel 3 biedt nieuwe uitdagingen in het bespelen van de trompet. Van het spelen van talrijke stukken, het leren van nieuwe toonladders en intervallen en uitleg over majeur- en mineur toonsoorten tot het leren improviseren over een akkoordenschema, een ritmische uitbouw tot de meest voorkomende en gebruikte combinaties van notenwaarden en interessante informatie over de bouw en historie van de trompet.

Horen, lezen & spelen trompet deel 3 bevat vele gehooroefeningen, grappige puzzels en spelletjes, handige tips en wetenswaardigheden. De verkoopprijs van ditboek is inclusief toegang tot de online audiotracks in mp3-formaat die voor extra speelplezier zorgen. Met de unieke code in het boek kun je deze direct downloaden of streamen. In alle drie de delen is dr. Checkup de guitige gidsdie de leerlingen steeds begeleidt met nuttige informatie en tips. In deel 3 krijgt hij versterking van ene Theodor Tonleiter.

Stuw uw speelniveau en uw kennis van de muziektheorie, noten, akkoorden en toonladders verder omhoog en selecteer deze succesvolle lesmethode meteen bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Horen lezen & spelen serie

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

HASKE-1012618

ISBN:

9789043114363

9789043161107

9790035246511

Number:

155414

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Horen, Lezen & Spelen Vol.3 Methode Trompet
Your Rating