Let op: Onze winkels zijn geopend voor het afhalen van bestellingen en winkelen op afspraak. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Ik en mijn blokfluit Vol.1 Methode Sopraanblokfluit - Jan Reint Lok

Leerboek-Werkboek en Online Download

Bladmuziek

Ik en mijn blokfluit Vol.1 Methode Sopraanblokfluit Ik en mijn blokfluit Vol.1 (Leerboek-Werkboek en CD) Ik en mijn blokfluit Vol.1 (Leerboek-Werkboek en CD)
Ik en mijn blokfluit Vol.1 Methode Sopraanblokfluit

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

TS002

€19.50 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 950 Poppels with this product

Product description

Lok Ik en mijn blokfluit deel 1 met cd: voor kinderen én volwassenen

Lok Ik en mijn blokfluit deel 1 met cd is het eerste deel van de vierdelige lesmethode voor sopraanblokfluit die geschikt is voor kinderen en volwassenen. De lessen van componist Jan Reint Lok zijn eenvoudig te begrijpen voor kinderen vanaf 6 jaar. De methode voor sopraanblokfluit bestaat uit een werkboek, speelboek en cd, waar de leuke liedjes op te horen na te spelen zijn.

Lok Ik en mijn blokfluit deel 1 met cd focust zich niet te veel op de theorie, maar vooral op het lekker spelen op de sopraanblokfluit. De cd staat boordevol oefen- en speelmateriaal, met liedjes als Iene Miene Mutte en Ik zag twee beren. De leerlingen leren nieuwe tonen en toonladders en vergroten hun kennis en vaardigheid met de repeterende rubriek Luisteren, spelen, schrijven, zelf bedenken. Wie meer informatie wil, kan op het internet (tallsmall.nl) terecht.

Lok Ik en mijn blokfluit deel 1 met cd doet een beroep op het gehoor, u kunt meespelen en naspelen, spelen zonder notatie, een stem invullen, lege stukken al improviserend invullen en veel meer. Kies Lok Ik en mijn blokfluit deel 1 met cd als startpunt en bestel deze lesmethode bij Broekmans & Van Poppel.


Klik hier voor een Zip bestand van de geluidsbestanden

Bekijk ook:

Zie ook de methode voor Altblokfluit

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

TS002

ISBN:

9789077489017

Number:

711300

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Ik en mijn blokfluit Vol.1 Methode Sopraanblokfluit
Your Rating