Klarinet Spelen met Sibe & Mol Vol.3 - Lieke van den Beuken

Bladmuziek

Klarinet Spelen met Sibe & Mol 3 Klarinet Spelen met Sibe & Mol 3 Klarinet Spelen met Sibe & Mol 3 Klarinet Spelen met Sibe & Mol 3
Klarinet Spelen met Sibe & Mol 3

Publisher(s):

Publishernumber:

SIBEMOL3

€19.90 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 950 Poppels with this product

Product description

Niveau omhoog met Lieke van den Beuken Klarinet spelen met Sibe & Mol deel 3

Met Lieke van den Beuken Klarinet spelen met Sibe & Mol deel 3 stuwen de kinderen het niveau van hun klarinetspel goed omhoog. Naast de figuurtjes Sibe, Mol en Igor staat hun vriend Freek te popelen om de jonge leerlingen leuke dingen over de klarinet te vertellen. In het slotdeel komen een aantal handige hulpgrepen, ritmes en hoge noten aan de orde, waardoor het weer eenvoudiger wordt om moeilijke liedjes te spelen.  

Lieke van den Beuken Klarinet spelen met Sibe & Mol deel 3 bevat vele leuke liedjes en opdrachten. Een aantal van de liedjes is zelfs met zijn drieën te spelen. Achter in het lesboek zijn opnieuw gezellige, bekende sinterklaas- en kerstliedjes opgenomen. Sibe, Mol, Igor en Freek zijn van de partij om met de leerlingen de sterren van de hemel te spelen.  

Klarinettist en componist Lieke van den Beuken gebruikt herkenbare liedjes, melodieën uit andere landen en stukken uit het klassieke repertoire. De prachtige illustraties van Suus van den Akker in het bij Broekmans & Van Poppel verkrijgbare Lieke van den Beuken Klarinet spelen met Sibe & Mol deel 3 maken het verhaal compleet.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

SIBEMOL3

ISBN:

9789082187823

Number:

907684

Theme(s):

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Klarinet Spelen met Sibe & Mol Vol.3
Your Rating