Let op: I.v.m. de Covid 19 maatregelen zijn onze fysieke winkels tijdelijk gesloten. Online bestellingen worden uiteraard gewoon verwerkt en verstuurd.

Leer & Speel voor Kleine Trom Vol. 1 - Gert Bomhof

Bladmuziek

Bomhof Leer & Speel voor Kleine Trom Vol. 1
Bomhof Leer & Speel voor Kleine Trom Vol. 1

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1012933-401

€15.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 750 Poppels with this product

Product description

Leer & Speel is een nieuwe, compacte methode die zich vooral richt op jongeren en volwassenen die in een snel en doelgericht tempo de kleine trom willen leren bespelen. In dit boek wordt naast het aanleren van een aantal belangrijke technische vaardigheden ook vooral aandacht besteed aan de muzikale ontwikkeling en het samenspel.

Een goede houding, een soepele beweging en een fraaie klank… aspecten die cruciaal zijn voor het bespelen van de kleine trom! Deze methode is vooral bedoeld voor jongeren en volwassenen die snel en doelgericht de kleine trom willen leren bespelen. Naast de technische vaardigheden staan muzikale ontwikkeling en samenspel centraal. Het motto van Leer & speel: als de houding en beweging goed zijn, krijg je vanzelf een mooie klank

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

DHP1012933-401

ISBN:

9789043114936

Number:

157585

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Leer & Speel voor Kleine Trom Vol. 1
Your Rating