Lesboek Niveau 1B Alleen Boek Nederlandse Uitgave - Alfred Basic Piano

Sheet music

Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Alleen Boek) Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Alleen Boek) Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Alleen Boek)
Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Alleen Boek)
€14.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 700 Poppels with this product

also available as:

Product description

Alfred basic piano lesboek niveau 1b: op een speelse manier pianist worden

Alfred basic piano lesboek niveau 1b start met een terugblik op de belangrijkste onderwerpen uit het eerste deel van deze populaire leerwijze voor jonge en beginnende pianisten. Het rijk geïllustreerde lesboek met duidelijke uitleg is ideaal voor kinderen die op een speelse manier piano willen leren spelen. De leerlingen leren op een leuke wijze de eerste noten en kunnen al snel een melodietje spelen zonder notenkennis, mede door het snel spelen van dubbelgrepen in de linkerhand.

In Alfred basic piano lesboek niveau 1b worden op een speelse manier nieuwe concepten geïntroduceerd, zoals onvolledige maten, tempoaanduidingen, achtsten, halve en hele toonafstanden en het gebruik van het sustainpedaal en de demper. De majeur toonladder wordt op basis van tetrachorden behandeld.

Start laagdrempelig met piano spelen met Alfred basic piano lesboek niveau 1b. De verschillende onderwerpen worden in deze toegankelijke lesmethode aan de hand van eenvoudige instructies, grappige tekeningen en heldere oefeningen behandeld, met een geleidelijke opbouw in moeilijkheidsgraad. Leer piano spelen op een manier die bij u of uw leerlingen passen en bestel Alfred basic piano lesboek niveau 1b vandaag nog bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Lesboek Niveau 1B Alleen Boek Nederlandse Uitgave
Your Rating