Lesboek Niveau 1B - Alfred Basic Piano

Alleen Boek / Nederlandse Uitgave

Bladmuziek

Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Alleen Boek) Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Alleen Boek) Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Alleen Boek)
Lesboek Niveau 1B (Nederlandse Uitgave) (Alleen Boek)

Composer(s):

Publishernumber:

BP1625

Overige informatie:

Nederlandse Uitgave

€13.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 650 Poppels with this product

also available as:

Product description

Alfred basic piano lesboek niveau 1b: op een speelse manier pianist worden

Alfred basic piano lesboek niveau 1b start met een terugblik op de belangrijkste onderwerpen uit het eerste deel van deze populaire leerwijze voor jonge en beginnende pianisten. Het rijk geïllustreerde lesboek met duidelijke uitleg is ideaal voor kinderen die op een speelse manier piano willen leren spelen. De leerlingen leren op een leuke wijze de eerste noten en kunnen al snel een melodietje spelen zonder notenkennis, mede door het snel spelen van dubbelgrepen in de linkerhand.

In Alfred basic piano lesboek niveau 1b worden op een speelse manier nieuwe concepten geïntroduceerd, zoals onvolledige maten, tempoaanduidingen, achtsten, halve en hele toonafstanden en het gebruik van het sustainpedaal en de demper. De majeur toonladder wordt op basis van tetrachorden behandeld.

Start laagdrempelig met piano spelen met Alfred basic piano lesboek niveau 1b. De verschillende onderwerpen worden in deze toegankelijke lesmethode aan de hand van eenvoudige instructies, grappige tekeningen en heldere oefeningen behandeld, met een geleidelijke opbouw in moeilijkheidsgraad. Leer piano spelen op een manier die bij u of uw leerlingen passen en bestel Alfred basic piano lesboek niveau 1b vandaag nog bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

BP1625

ISBN:

9082053225

9789082053227

Number:

705743

Overige informatie:

Nederlandse Uitgave

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Lesboek Niveau 1B
Your Rating