Lesmateriaal voor Groepsonderwijs Vol.2 Gitaar - Cees Hartog

Bladmuziek

Hartog Lesmateriaal voor Groepsonderwijs Vol.2 Gitaar Hartog Lesmateriaal voor Groepsonderwijs Vol.2 Gitaar
Hartog Lesmateriaal voor Groepsonderwijs Vol.2 Gitaar

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ALB10530

Instrument(s):

€18.00 Incl. Tax
Available on order

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 900 Poppels with this product

Product description

Op vrijwel alle muziekscholen is groepsles de onderwijsvorm geworden waarin de leerlingen hun instrument lere bespelen. De serie Lesmateriaal voor Groepsonderwijs gitaar heeft gedurende de afgelopen jaren duizenden aankomende gitaristen geholpen de eerste beginselen van het klassieke gitaarspel onder de knie te krijgen.

De tijd heeft sinds het verschijnen van de eerste uitgave in 1975 natuurlijk niet stilgestaan. Er is veel nieuw en aanvullend materiaal verschenen waarmee de leerling geholpen kan worden zijn muzikale en technische vaardigheden te verbeteren. Ook wordt nu, meer dan vroeger, aandacht besteed aan de specifieke muzikale voorkeuren, die vooral bij gitaarleerlingen in grote mate aanwezig zijn. Het gitaaronderwijs is in dit opzicht de laatste jaren dan ook sterk verbeterd waarbij tevens een groter publiek kon worden bereikt.

We kunnen de leerlingen verschillende muziekstijlen aanbieden zonder hierbij concessies te doen aan de klassieke speeltechniek. Deze herdruk is geen herziening van de oorspronkelijke methode. Door een reductie van het materiaal hebben wij ons voornamelijk beperkt tot de stof die bruikbaar is voor het beroepsonderwijs.

Door herindeling kon de inhoud worden teruggebracht naar 2 delen. Deel 1 van deze herdruk bevat naast het materiaal uit het vorige eerste deel nu ook een gedeelte van deel 2. De nieuwe tweede bundel bevat naast de resterende stof van deel 2 ook de belangrijkste stukken uit deel 3. Veel beginnende gitaarensembles maken dankbaar gebruik van de verschillende trio's die vanzelfsprekend ook in deze herdruk hun plaats hebben behouden.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

ALB10530

Instrument(s):

ISBN:

P019043

Number:

51719

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Lesmateriaal voor Groepsonderwijs Vol.2 Gitaar
Your Rating