Maat en Ritme deel 1 - Frans van der Horst

150 Oefeningen in het uitvoeren van ritme

Bladmuziek

Horst Maat en Ritme deel 1 (150 Oefeningen in het uitvoeren van ritme) Horst Maat en Ritme deel 1 (150 Oefeningen in het uitvoeren van ritme) Horst Maat en Ritme deel 1 (150 Oefeningen in het uitvoeren van ritme) Horst Maat en Ritme deel 1 (150 Oefeningen in het uitvoeren van ritme)
Horst Maat en Ritme deel 1 (150 Oefeningen in het uitvoeren van ritme)
€10.95 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 500 Poppels with this product

Product description

Van der Horst maat en ritme deel 1: ideaal voor zangstudie en solfège

Met Van der Horst maat en ritme deel 1 heeft u een veel gebruikt lesboek in handen, met 150 oefeningen in het uitvoeren van ritmen. Deel 1 uit deze serie van componist en leraar muziektheorie op het Sweelinck conservatorium in Amsterdam F. van der Horst is perfect voor zangstudie en solfège, het stelselmatig trainen van het muzikale gehoor door muzikale zangoefeningen.

Van der Horst maat en ritme deel 1 is door de 150 oefeningen zeer uitgebreid en compleet. De maat staat voor de onderverdeling van de tijdsduur in gelijke delen door op iedere eerste tel een accent te geven. Het ritme is de opeenvolging van verschillende notenwaarden, die elk hun eigen toonduur hebben. U vergroot aan de hand van de oefeningen uw muzikale gehoor en u verhoogt – door zonder voorstudie van het blad te zingen – de trefzekerheid aangaande ritme en melodie.

Van der Horst maat en ritme deel 1 geeft een heldere uitleg. Het lesboek is handig om uw theorie beter te leren én een aanrader bij uw solfègelessen. Van der Horst maat en ritme deel 1 ligt bij u Broekmans & Van Poppel voor u klaar.

 

Bekijk ook:

Productdetail

Composer(s):

Publishernumber:

BP0775

Instrument(s):

ISBN:

9491906003

9789491906008

Number:

701897

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Maat en Ritme deel 1
Your Rating