Magnificat D-dur BWV 243 Klavierauszug - Johann Sebastian Bach

Mit den 4 Einlagesatze von Es-dur Version / Alfred Dürr

Sheet music

Bach Magnificat D-dur BWV 243 (KA.) Bach Magnificat D-dur BWV 243 (KA.) Bach Magnificat D-dur BWV 243 (KA.)
Bach Magnificat D-dur BWV 243 (KA.)
€9.10 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 450 Poppels with this product

Product description

Bach Magnificat BWV 243 koor piano Bärenreiter voor solo, koor en orkest

Het stralende Magnificat neemt een speciale plaats in het rijke oeuvre van Johann Sebastian Bach in. De vocale score voor Bach Magnificat BWV 243 koor piano Bärenreiter is geschreven voor vijf solisten, een vijfstemmig koor en orkest. Bach componeerde het stuk eerst in 1723 in E-majeur en bewerkte die muziek tien jaar later in D-majeur voor de Maria-Visitatie. De Latijnse tekst is het lied van Maria, de moeder van Jezus, zoals verteld in het evangelie van Luke.

Johann Sebastian Bach was 38 jaar toen hij zijn Magnificat in D-majeur componeerde. Het was het eerste grote koorwerk, dat hij voor zijn nieuwe werkgever de Thomaskerk in Leipzig schreef. Bach Magnificat BWV 243 koor piano Bärenreiter is te beschouwen als een cantate of een cyclus van cantates. Het werk is een opeenvolging van aria’s, koren, instrumentale tussenspelen en recitatieven, verhalende fragmenten met gezongen en gesproken tekst.

Bach Magnificat BWV 243 koor piano Bärenreiter bestaat uit twaalf delen, met Latijnse tekst. Het piano-uittreksel voor solisten (sopraan, alt, tenor en bas) en gemengd koor overtuigt van Magnificat tot Gloria Patri. Bach Magnificat BWV 243 koor piano Bärenreiter vindt u bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook:

 

Bekijk ook de oefen cd's Johann Sebastian Bach Magnificat Rehearsel Arts

Bekijk ook de complete serie Rehearsel Arts oefen cd's.

 

 

 

 

 

Productdetail

Publisher(s):

Publishernumber:

BA5103-90

ISBN:

0

9790006464272

Number:

43478

Overige informatie:

Alfred Dürr

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Magnificat D-dur BWV 243 Klavierauszug
Your Rating