Mallet Basics voor Slagwerk - Marco Onstenk

Sheet music

Onstenk Mallet Basics voor Slagwerk Onstenk Mallet Basics voor Slagwerk Onstenk Mallet Basics voor Slagwerk Onstenk Mallet Basics voor Slagwerk
Onstenk Mallet Basics voor Slagwerk

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

SM00005PB

€24.95 Incl. Tax
+ -

Earn 1,200 Poppels with this product

Product description

Mallet Basics is een complete aanvangsmethode voor melodische slagwerk instrumenten zoals, klokkenspel, xylofoon, marimba en vibrafoon. Deze methode voorziet je van alles wat je nodig hebt om een goede mallet speler te worden en heeft meer dan 100 pagina's waardevolle informatie!

Zo is er aandacht voor: leesvaardigheid, ritmiek, techniek, theorie en improvisatie. Voor al deze essentiële lesonderdelen hebben we speciale afbeeldingen ontwikkeld. Hierdoor weet je, aan de hand van de afbeelding, precies met welk lesonderdeel je bezig bent.

Naast de inhoudelijke lesonderdelen is speelplezier minstens zo belangrijk bij het leren bespelen van een instrument. Daarom zijn alle speelstukken met zorg uitgekozen en bewerkt. Via de meegeleverde link kun je een aantal leuke begeleidingen bij verschillende stukken uit het boek downloaden. Dit maakt het oefenen leuker en bovendien raak je meteen gewend aan geluiden van allerlei andere instrumenten om je heen, waardoor je eerder in een (slagwerk) ensemble mee kunt spelen.

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

SM00005PB

ISBN:

Number:

731419

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Mallet Basics voor Slagwerk
Your Rating