Marlieske in Droomland - Folk Dean

6 Easy Pieces

Bladmuziek

Marlieske in Droomland Marlieske in Droomland Marlieske in Droomland
Marlieske in Droomland

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

XYZ1003

Instrument(s):

€13.00 Incl. Tax
Directly available

Delivery time,
We do everything we can to deliver this article on the promised day. However, in a single case it is possible that the delivery is delayed due to circumstances.

+ -

Earn 650 Poppels with this product

Product description

Quatre-mains leren met Folk Dean Marlieske in Droomland vierhandig piano

Folk Dean Marlieske in Droomland vierhandig piano bevat 6 eenvoudige stukjes voor quatre-mains piano spelen. Met vier handen op één klavier muziek maken, is een hele opgave. Met de korte speelstukjes van Folk Dean – een pseudoniem van de Nederlandse componist, muziekpedagoog en muziekuitgever Theo Ettema – wordt het vierhandig pianospel stapsgewijs en op duidelijke wijze aangeleerd. De 6 stukjes op Folk Dean Marlieske in Droomland vierhandig piano gaan gepaard met verhalende tekst.

In Folk Dean Marlieske in Droomland vierhandig piano staan de speelstukjes Goede Nacht, Poppenfeest, Elfendans, Kaboutermars, Feest in Droomland en Voorbij. Quatre-mains spelen is misschien wel het moeilijkste dat er bestaat. De ene pianist aan de rechterkant van het klavier speelt de hoge tonen en geeft meestal de melodie aan. De andere pianist aan de linkerkant van de piano speelt de lage tonen en is verantwoordelijk voor de begeleiding. Deze tweede partij wordt daarom meestal door de docent ingevuld.

De stukken op Folk Dean Marlieske in Droomland vierhandig piano worden eerst ingestudeerd, waarna er wordt samengespeeld op de piano. Oefen uw vaardigheid in Quatre-mains en bestel Folk Dean Marlieske in Droomland vierhandig piano bij Broekmans & Van Poppel.

 

Bekijk ook Folk Dean Sprookjestuin vierhandig piano.

 

 

Content

  • 1. Goede Nacht
  • 2. Poppenfeest
  • 3. Elfendans
  • 4. Kaboutermars
  • 5. Feest in Droomland
  • 6. Voorbij...

Productdetail

Composer(s):

Publisher(s):

Publishernumber:

XYZ1003

Instrument(s):

ISBN:

0

9789043145879

P019654

Number:

45542

Reviews

Write Your Own Review
You're reviewing:Marlieske in Droomland
Your Rating